Διακοπές στα Κουφονήσια από 72 ευρώ: Καλοκαίρι στο νησί των Μικρών Κυκλάδων και στα τυρκουάζ, κρυστάλλινα νερά του (φωτό)

Απίθανες παραλίες και χρυσές αμμουδιές

Τα Κουφονήσια είναι ένας τόπος όπου η θάλασσα, οι βράχοι και η άμμος, με τη βοήθεια του ανέμου, βεβαίως, έχουν ετοιμάσει για εσάς μία σειρά εκπλήξεων.

Θέλετε ονόματα; Πισίνα, Μάτι του Διαβόλου, Τρυπητή ή Γάλα είναι μερικοί μόνο από τους φυσικούς σχηματισμούς που βλέπουν και ζηλεύουν ταξιδιώτες από ολόκληρο τον κόσμο.

Ένας προορισμός ο οποίος δεν είναι πλέον μόνον για extreme ταξιδιώτες, καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί όλες οι απαραίτητες υποδομές για κάθε ηλικία και φυσική κατάσταση...

Το manessistravel.gr λοιπόν έχει να προτείνει ένα πακέτο διακοπών αλλά και ένα υπέροχο resort στο οποίο μπορούμε να περάσουμε μερικές μέρες χαλάρωσης.

Καλοκαίρι στο KOUFONISIA HOTEL & RESORT 4* με το Ι.Χ. σας

Μία ανάσα από τις κρυστάλλινες παραλίες του νησιού. Πλήρως ανακαινισµένο, µε προσθήκη 16 πολυτελών σουιτών, χτισµένο από πέτρα, περιβάλλεται από πανέµορφους κήπους µε σπάνια τροπικά φυτά και πέτρινους καταρράκτες.

ΔΙΑΜΟΝΗ:

56 υπέροχα δωµάτια, αµφιθεατρικά κτισµένα, µονόκλινα, δίκλινα, Junior Suites, Suites, Executive Suites. Με κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, αέρινα χρώµατα, ευρύχωρα και άρτια εξοπλισµένα, όλα µε άνετη κατανοµή χώρων και βεράντες µε θέα στον κήπο, στην πισίνα και στο υπέροχο γαλάζιο της θάλασσας, εγγυώνται τις πιο συναρπαστικές, χαλαρωτικές και αναζωογονητικές διακοπές που έχετε ποτέ ονειρευτεί.

ΠΑΡΟΧΕΣ:

Όλα τα δωµάτια διαθέτουν βεράντα µε θέα, χρηµατοκιβώτιο, Air-condition, τηλέφωνο, τηλεόραση, µπάνιο, στεγνωτήρα µαλλιών, αξεσουάρ µπάνιου. πλήρως εξοπλισµένο Mini bar.

Φωτογραφίες: manessistravel.gr.

Επί πλέον: αίθουσα πρωινού, bar-café lounge, restaurant, pool bar.

Μπορείτε να κάνετε τις online κρατήσεις σας ανάλογα με την περίοδο που σας ενδιαφέρει εδώ.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ