Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα μπορεί να κρύβει παγίδες στην επικοινωνία ή να μας κάνει κάπως αφηρημένους

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Κι ενώ η Σελήνη βρίσκεται στον εξωστρεφή Τοξότη, μια όψη δεσπόζει στη διάρκεια της ημέρας. Αναφέρομαι φυσικά στην τυχερή όψη του Ιουνίου, το τρίγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Δία, που μπορεί να σημαίνει θετικές εξελίξεις για κάποιους εκπροσώπους του ζωδιακού.

Βέβαια, ο Δίας όπου παρεμβαίνει κάποιες φορές μας κάνει υπεραισιόδοξους κι αυτό θέλει λίγη προσοχή, καθώς η Σελήνη απέναντι από τον Ερμή, που προσπαθεί να βρει τα ίσια βήματα του, μπορεί να κρύβει παγίδες στην επικοινωνία ή να μας κάνει κάπως αφηρημένους ή ακόμη και να δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

ΚΡΙΟΣ 

Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, καθώς ο Ήλιος συναντά σε όψη τριγώνου τον Δία και κάποιοι από σας μπορεί να επωφεληθείτε τόσο σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τους ανθρώπους με τους οποίους συγκατοικείτε, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας, αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με την ψυχολογία σας, την υγεία σωματική και πνευματική. Πάντα αυτή η συνάντηση Ήλιου-Δία προσφέρει αισιοδοξία και, παρά τα δύσκολα που βιώνουμε όλοι αυτή την εποχή, δεν αφήνει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο να σβήσει.

ΤΑΥΡΟΣ 

Η σημερινή μέρα κυριαρχείται από το ευοίωνο και τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία και καλό είναι να την εκμεταλλευτείτε ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου τόσο σε θέματα στόχων, συλλογικής δουλειάς, επαφών με συνεργάτες και φίλους, όσο και σε ζητήματα που αφορούν στις σπουδές, την επιμόρφωση, την προώθηση και διαφήμιση της δουλειάς και των ταλέντων σας, τη βελτίωση σχέσεων με συγγενείς και φίλους, αλλά ακόμη και για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας τις επόμενες ημέρες και να κερδίσετε χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία είναι η σημαντική σημερινή επιρροή της ημέρας. Είναι ίσως από τις λίγες ημέρες του μήνα που μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις και ειδήσεις τόσο σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, αλλά και την καριέρα, ειδικά αν είστε γεννημένοι αρχές του ζωδίου. Αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε βιογραφικά, να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία, η σημερινή μέρα είναι σίγουρα από τις πιο θετικές ειδικά για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Τοξότη απέναντι σας και σας φέρνει σε επαφή με περισσότερο κόσμο. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ