Story of the day: Έφαγε hot dog, πλήρωσε 37 δολάρια & άφησε πουρμπουάρ 16.000! Ο άγνωστος ευεργέτης…. (φωτό)

Κάνεις δεν το περίμενε!

Πόσο κοστίζουν δύο hot dog, μια μερίδα πατάτες τηγανιτές και μερικά ποτά; Για τον ιδιοκτήτη μπαρ από το New Hampshire των ΗΠΑ ο λογαριασμός ήρθε στα  37,93 δολάρια, ωστόσο το πουρμπουάρ που άφησε ήταν πολύ, μα πολύ μεγαλύτερο.

Ειδικότερα ο άντρας, που είναι ιδιοκτήτης μπαρ, πήγε να φάει στο εστιατόριο Stumble Inn Bar and Grill στο Londonderry στις 12 Ιουνίου, όπως μετέδωσε το WMUR.

Απόλαυσε λοιπόν το φαγητό του και φεύγοντας, προς έκπληξη όλων, άφησε για τιπ το αστρονομικό ποσό των 16.000 δολαρίων παρακαλώ!

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Mike Zarella, που έκανε και την αποκάλυψη στο δίκτυο WMUR, μόλις είδε τον λογαριασμό πίστεψε ότι έγινε κάποιο λάθος και πήγε και βρήκε τον άντρα, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Ωστόσο εκείνος τον διαβεβαίωσε ότι όντως ήθελε να αφήσει τόσα λεφτά για φιλοδώρημα. «Μην τα ξοδέψετε όλα σε μια μέρα» είπε στην υπάλληλο του καταστήματος, στην οποία πλήρωσε τον λογαριασμό, σύμφωνα με τον Zallera, αναφέρει το nypost.com.

«Είπε απλώς ότι το άξιζαν, δουλεύουν πολύ σκληρά» πρόσθεσε ακόμα ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου εξηγώντας τι του απάντησε ο «ευεργέτης» τους όταν εκείνος πήγε να ξεκαθαρίσει αν είχε γίνει κάποιο λάθος με την πληρωμή.

Πάντως ο Zallera είπε στο FOX news ότι το ποσό μοιράστηκε μεταξύ των υπαλλήλων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ