Αυτοκτονία Σταύρου Δογιάκη: Γιατί αυτοπυροβολήθηκε δύο φορές; - Άφησε κι΄άλλο σημείωμα που ζητούσε συγγνώμη

Αποκλείεται μέχρι στιγμής το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας...

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη, καθώς βρέθηκε νεκρός χθες το απόγεμα, λίγο πριν από τις 17:00 στην περιοχή κοντά στο μοναστήρι Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού, μεταξύ Γλυκών Νερών και Αγίας Παρασκευής.

 

 

Ο Σταύρος Δογιάκης είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα και σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο επιχειρηματίας άφησε σημείωμα στο οποίο αφήνει σαφείς υπόνοιες για αυτοκτονία του, ενώ ταυτόχρονα ορίζει ως κληρονόμο και διαχειριστή των οικονομικών του, τον αδελφό του. 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και χαμογελάει

Ο 53χρονος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στα Γλυκά Νερά, βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητό του, μπρούμυτα. Είχε τραύματα από πυροβόλο όπλο. 

Ο επιχειρηματίας φέρεται να πήρε το αυτοκίνητό του, να οδήγησε προς την ερημική τοποθεσία, να περπάτησε μερικά μέτρα μακριά από το ΙΧ και να έδωσε τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα στο κεφάλι αλλά και στο στήθος. Δίπλα στη σορό του, που βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα, βρέθηκε το πιστόλι που πιθανότατα χρησιμοποίησε για να δώσει τέλος στη ζωή του.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη αυτοψία στο σημείο, παρουσία ιατροδικαστή, προέκυψε ότι πιθανότατα ο θάνατος του επιχειρηματία προήλθε από αυτοχειρία. Σε αυτό το συμπέρασμα συνέκλιναν άλλωστε και οι έρευνες των Αρχών, καθώς ο 53χρονος είχε αφήσει σημείωμα πίσω του με υπόνοιες ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Ωστόσο, τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. θα αναζητήσουν ίχνη πυρίτιδας στο χέρι του που θα πιστοποιούν ότι ο ίδιος χρησιμοποίησε το πιστόλι.

Σημειώνεται ότι άτομα από το περιβάλλον του επιχειρηματία ανέφεραν ότι τις τελευταίες ημέρες η ψυχολογική του κατάσταση δεν ήταν καλή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

facebook

 

Ερωτήματα είχαν γεννήσει τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας για την αυτοκτονία του ιδιοκτήτη της διάσημης ταβέρνας "Κρητικός Σταύρου Δογιάκη, καθώς είχε αποκαλυφθεί πως ο αυτόχειρας αυτοπυροβολήθηκε με δύο σφαίρες, η πρώτη τον βρήκε στην καρδιά και η δεύτερη στο κεφάλι.

 

 

Τα σημειώματα

Στο αυτοκίνητο του Δογιάκη βρέθηκε και δεύτερο σημείωμα σύμφωνα με το protothema.gr, με το οποίο ο αυτόχειρας ζητά συγγνώμη από τον αδερφό του γιατί τον στεναχώρησε.

Από το πρώτο σημείωμα που είχαν εντοπίσει, οι Αρχές συνέκλιναν στο συμπέρασμα πως ο θάνατός του προήλθε από αυτοχειρία, κάτι που επιβεβαιώθηκε όπως προαναφέραμε από τον ιατροδικαστή.

Ποιος ήταν ο Σταύρος Δογιάκης

Ο Σταύρος Δογιάκης ήταν επιχειρηματίας και μαζί με τον αδελφό του ήταν οι ιδιοκτήτες της επιτυχημένης ταβέρνας "Κρητικός" στην Κάντζα η οποία λόγω του επικοινωνιακού ταμπεραμέντου του είχε καταφέρει να κάνει γνωστές τις γαστρονομικές απολαύσεις τους στην διάσημη πελατεία του.

Οι πάντες έχουν απολαύσει τις γεύσεις του μαγαζιού τους, από υπουργούς και επιχειρηματίες μέχρι σχεδιαστές μόδας και εκπροσώπους της σόουμπιζ. Αγαπημένο στέκι του Αντώνη Ρέμου και της Άννα Βίσση αλλά και των διάσημων Dsquared, των αδελφών Ντιν και Νταν που είχαν γνωριστεί με τον Σταύρο μέσω της κοινής τους παρέας με τον Λάκη Γαβαλά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ