Στα backstage της επίδειξης του Dior στο Καλλιμάρμαρο: Η Maria Grazia Chiuri ενθουσιασμένη με τον χώρο - η Catherine Deneuve με το show (βίντεο)

«Είναι τέλειο. Δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να γίνει»

Η παγκόσμια κοινότητα της βιομηχανίας της μόδας εξακολουθεί να μιλά για το ντεφιλέ του γαλλικού οίκου Dior, που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο.

 

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής δημοσίευσαν αποσπάσματα από τα παρασκήνια της εντυπωσιακής εκδήλωσης στο Παναθηναϊκό Στάδιο, που έλαβε χώρα την Πέμπτη 17 Ιουνίου, και η οποία αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον γαλλικό οίκο, όπως και η φωτογράφηση του 1951 στην Ακρόπολη. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Παράλληλα δημοσίευσε και ένα βίντεο στο οποίο λαμπεροί καλεσμένοι όπως η Anya Taylor-Joy, η Catherine Deneuve και η Cara Delevingne μιλούν με ενθουσιασμό για την μοναδική αυτή εμπειρία.

«Είναι τέλειο. Δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να γίνει» λέει η καλλιτεχνική διευθύντρια, Maria Grazia Chiuri κατά την περιήγηση της στο Καλλιμάρμαρο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Η ίδια όπως και οι συνεργάτες της ανέδειξαν τη συλλογή Cruise 2022, μέσα από το σύμβολο του Αθλητισμού και των Ολυμπιακών Αγώνων. Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν τετρακόσιοι προβολείς και στην κορυφή του Σταδίου τοποθετήθηκαν 88 σημαίες σχεδιασμένες από συνεργάτες του οίκου Dior, αναφέρει το ΑΠΕ.

 Καθοριστικό ρόλο στο εντυπωσιακό θέαμα έπαιξε η μουσική υπόκρουση των Oliver Coates και Ιωάννας Γκίκα σε συνεργασία με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων.  Στο βίντεο με αποσπάσματα από τα παρασκήνια συμπεριλαμβάνονται οι συνεντεύξεις της Ελληνίδας μουσικού Ι. Γκίκα και του Ιταλού καλλιτέχνη Pietro Ruffo.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ