Οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» έρχονται στο Mega: Μια σπαρταριστή κωμωδία με την υπογραφή των Ρέππα - Παπαθανασίου (φωτό & βίντεο)

Με στιγμές άφθονου γέλιου κι ένα cast εξαιρετικών ηθοποιών

Με πυρετώδεις ρυθμούς οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» προετοιμάζονται για την τηλεοπτική τους πρεμιέρα που θα προβληθεί από τη νέα τηλεοπτική χρονιά στο MEGA.

Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου μεταφέρουν στη μικρή οθόνη μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές τους επιτυχίες. Μια σπαρταριστή κωμωδία με στιγμές άφθονου γέλιου κι ένα cast εξαιρετικών ηθοποιών υπόσχονται στο τηλεοπτικό κοινό γέλια μέχρι δακρύων.

©Mega

©Mega

Οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» δεν έρχονται για μια τυπική επίσκεψη στο…σπίτι μας. Έρχονται για να μας δείξουν την πιο σουρεαλιστική εικόνα της νεοελληνικής πραγματικότητας μέσα από συμπεριφορές και αντιφάσεις.

 

Σε πρώτο πλάνο, σε πρωταγωνιστικούς αλλά και ξεχωριστούς ρόλους: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου, Daniel Nurka.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ