Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα επηρεάζει τις ερωτικές σχέσεις κυρίως, φέρνοντας ένταση, τσακωμούς, χειριστικά παιχνίδια στις σχέσεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, αλλά τις περισσότερες ώρες μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας και συγκεκριμένα από τις 05:09 τα ξημερώματα μέχρι τις 16:05 το απόγευμα που εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Έτσι τις πρωινές ώρες μπορεί να έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης, το μυαλό μας να τριγυρίζει από το ένα θέμα στο άλλο και η αλήθεια είναι πως δεν προσφέρονται για σοβαρές αποφάσεις και εκκινήσεις.

Μόλις η Σελήνη περάσει στον Αιγόκερω βοηθά να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που θέλουμε, ενώ το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία μας οδηγεί σε πιο αισιόδοξη οπτική των πραγμάτων, ενώ είναι βοηθητική για να βελτιώσουμε θέματα που αφορούν στη δουλειά και τις υποχρεώσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Κάποια πράγματα που χρήζουν βελτίωσης στη ζωή σας έχετε την ευκαιρία τώρα να τα διορθώσετε, να τα ανανεώσετε, ενώ άλλα που φαίνεται ότι πλέον σας είναι άχρηστα ή ακόμη περισσότερο σας εμποδίζουν να σημειώσετε πρόοδο είναι καιρός να τα αφήσετε πίσω σας.

Η Σελήνη προχωρά στον τομέα της καριέρας σήμερα κι είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια ανταμοιβή σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά. Μπορεί ακόμη εντελώς ξαφνικά να σας έρθει μια πρόταση από κει που δεν την περιμένατε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Πιθανώς να νιώθετε κάπως κολλημένοι σε θέματα σχέσεων ή σε θέματα επαγγελματικών τον τελευταίο καιρό, αλλά όπως φαίνεται τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν έναν καλύτερο δρόμο και να εξελίσσονται και μάλιστα ραγδαία. Τα θέματα που αφορούν το μέλλον σπουδών και καριέρας θα σας απασχολήσουν περισσότερο, αλλά στις προσπάθειες σας αυτές δεν θα νιώσετε καθόλου μόνες-οι.

Θα βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα σας υποστηρίξουν ή θα σας ανοίξουν ένα νέο δρόμο. Γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί σήμερα σε συζητήσεις και προτάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι σήμερα ή πιθανώς εσείς οι ίδιοι να έχετε φέρει τον εαυτό σας σε μια τέτοια κατάσταση και να έχετε επωμιστεί άπειρες ευθύνες και υποχρεώσεις και τώρα δεν ξέρετε πώς να βγείτε και να αναπνεύσετε. Ίσως όμως δεν πρέπει να σκέφτεστε έτσι, αλλά να θυμηθείτε για ποιο λόγο καταρχάς μπορεί να αποφασίσατε να μπείτε με ενθουσιασμό σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις. Σήμερα μπορεί να προκύψει και μια εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ