Φρίκη στο Οχάιο των ΗΠΑ: Ελληνοαμερικανός σκότωσε σύζυγο & παιδιά την Ημέρα του Πατέρα - Μετά αυτοκτόνησε & ο ίδιος (βίντεο)

Απίστευτης αγριότητας έγκλημα... 

Ένα σοκαριστικό έγκλημα συντάραξε το Οχάιο των ΗΠΑ την Ημέρα του Πατέρα. 

Ένα ζευγάρι και τα δύο παιδιά τους βρέθηκαν νεκροί,  με την αστυνομία όσο και με τοπικούς φορείς, γίνεται λόγος για μια αυτοκτονία και τρεις δολοφονίες. Το φονικό λένε οι πηγές πως διέπραξε ο πατέρας της οικογένειας. ο οποίος μάλιστα είναι ελληνοαμερικανικής καταγωγής. 

Πρόκειται για τον 47χρονο Νικόλαο Μαυράκη, την 37χρονη σύζυγό του Lesley, τον 13χρονο Ace και την 5χρονη Pippa, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί λίγο μετά τις 4 μ.μ. την Κυριακή στο σπίτι τους, πέντε μίλια έξω από την πόλη Κάντον του Οχάιο.

Συγγενής της Lesley, σύμφωνα με τις πληροφορίες από The Repository και nypost, τηλεφώνησε στο 911 αφού πήγε στο σπίτι και κανείς δεν απάντησε στην πόρτα. «Ξέρω ότι ο σύζυγός της είχε κάτι σαν μετατραυματικού στρες από τον στρατό και αντιμετώπιζε προβλήματα», δήλωσε ο συγγενής στις Αρχές.

 

 

Ένας γείτονας είπε  ότι ο άνδρας και η σύζυγός του Lesley, είχαν μετακομίσει στη γειτονιά το 2016 και ήταν "πάντα πολύ καλοί με μένα". Ο γείτονας, είπε επίσης ότι ο 47χρονος είχε επίσης στρατιωτικό υπόβαθρο και υπέστη μετατραυματική διαταραχή στρες μετά τις αποστολές του στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

 

 

Εργάστηκε στο Αφγανιστάν από τον Ιανουάριο του 2002 έως τον Ιούλιο του 2002 και δύο φορές υπηρέτησε στο Ιράκ, από τον Φεβρουάριο του 2003 έως τον Φεβρουάριο του 2004 και τον Σεπτέμβριο του 2007 έως τον Νοέμβριο του 2008.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Τόνι Μαυράκης, ο οποίος είπε ότι είναι ο αδελφός του, δημοσίευσε στο Facebook ότι το μετατραυματικό στρες τον οδήγησε να σκοτώσει τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους πριν αυτοκτονήσει.

 

 

«Την Ημέρα του Πατέρα για το 2021, ο αδελφός μου ο Νικόλαος Μαυράκης, ο οποίος υπέφερε από PTSD σκότωσε την οικογένειά του». Μάλιστα, απηύθυνε κάλεσμα σε όποιον υπηρέτησε με τον αδελφό του ή όποιον τον γνωρίζει, να τον ειδοποιήσει προκειμένου να διαλευκάνει το τραγικό γεγονός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ