Συγκινεί η Χριστίνα Μπόμπα με τις διδυμούλες της αγκαλιά - ''Δεν είχα φανταστεί ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ'' (φωτό)

Πόσο όμορφη φωτογραφία... 

Γέννησε η Χριστίνα Μπόμπα, σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη χθες και έφερε στον κόσμο τα δύο κοριτσάκια τους. 

 

Το ζευγάρι που ανυπομονούσε πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά τα διδυμα μωράκια τους, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Οι δυο τους μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν μέχρι να αποκτήσουν παιδάκια. Δεν το έβαλαν κάτω και τώρα ζουν την απόλυτη ευτυχία. 

Το ταξίδι της εγκυομσούνης ήταν μια μαγεία τόσο για την Χριστίνα, όσο και για τον Σάκη. 

 

 

 

 

Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε στο Instagram λίγο μετά την γέννηση των μωρών του μία φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο Μητέρα, στην οποία κρατάει στην αγκαλιά του τα δύο του μωράκια και πλέον αυτή είναι πιο γεμάτη από ποτέ. 

 

 

 

 

Η σύζυγος του Χριστίνα καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ανέβασε φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και επικοινωνούσε συχνά με τους followers της, ζητώντας συμβουλές. 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Σάκης έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: ''Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!''.Να σας ζήσουν τα Τανιμανιδάκια σας!

Χθες μάλιστα ο χαζομπαμπάς ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο χορεύει από την χαρά του και την ευτυχία που νιώθει. ''Με τι mood ξυπνάω την 1η μέρα στο μαιευτήριο'', μας λέει ο νέος μπαμπάς, ο οποίος είναι έτοιμος να ξεκινήσει το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής του. 

Η νέα μανούλα για πρώτη φορά ανέβασε μια φωτογραφία με τα κοριτσάκια της αγκαλιά. Φαίνεται πως η καρδιά της ξεχειλίζει από αγάπη. Συγκεκριμένα γράφει στην ανάρτησή της: ''Είμαστε ήδη δυο μέρες μαζί!  Και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς.

Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα. Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές!''.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ