Η Τατιάνα Μπλάτνικ αγκαλιά με τα δύο αγαπημένα της ανίψια - κολύμπι στην λίμνη με τον όμορφο αδελφό της - το ταξίδι στο βουνό (φωτό)

«Μπορεί να μην έχει Wifi αλλά θα βρείτε καλύτερη σύνδεση»

Όμορφες στιγμές για την Τατιάνα Μπλάτνικ που έκανε ένα μικρό ταξίδι στο βουνό με τον γοητευτικό αδερφό της και τα αγαπημένα της ανίψια.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου μοιράστηκε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram φωτογραφίες από την οικογενειακή τους εξόρμηση με την ίδια να λέει μεταξύ άλλων ότι χάρη στον αδερφό της κολύμπησε στην λίμνη που φοβόταν 30 χρόνια τώρα.

Instagram/tatianablatnik

Instagram/tatianablatnik

«Το να είμαι θεία είναι μια από τις μεγαλύτερες ευλογίες μέχρι τώρα. Ο ανιψιός και η ανιψιά μου φέρνουν τόση χαρά και ευτυχία στην οικογένειά μας. Είναι πιο σοφά από την ηλικία τους και δύο από τους καλύτερους δασκάλους αφού συνέχεια μου μαθαίνουν καινούργια πράγματα.

Αυτό το ταξίδι είχε να κάνει με την φύση. Περάσαμε πολύ χρόνο έξω, κάνοντας πεζοπορία, γελώντας, λέγοντας ιστορίες. Με το να είμαστε παρών στην στιγμή και με το να «αγκαλιάζουμε» την ομορφιά της φύσης. 

Instagram/tatianablatnik

Instagram/tatianablatnik

Ο αδερφός μου μάλιστα με έβαλε και στη λίμνη που φοβόμουν επι τριάντα χρόνια. Σας ευχαριστώ Niko και Alexa για αυτό το υπέροχο ταξίδι. Η θεία Tati σας αγαπάει πολύ.

Αυτή είναι μια υπενθύμιση να περάσουμε περισσότερο χρόνο έξω αυτό το Σαββατοκύριακο, μαζί με την οικογένειά μας. Μπορεί να μην έχει Wifi αλλά θα βρείτε καλύτερη σύνδεση. Καλό Σαββατοκύριακο» έγραψε στο ποστ τη η Τατιάνα Μπλάτνικ. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ