Η Μιμή Ντενίση αγκαλιάζει τρυφερά τον αειθαλή Γιάννη Βογιατζή - Ο αγαπημένος ηθοποιός στα 94 παίζει μαζί της στο «Σμύρνη μου αγαπημένη» (φωτό)

«Μεγάλο δώρο η παρουσία του στην ταινια!!»

Μια δυνατή αγκαλιά στον αειθαλή Γιάννη Βογιατζή κάνει η Μιμή Ντενίση που συνεργάζεται με τον 94χρονο ηθοποιό στην ταινία Σμύρνη μου αγαπημένη.

Στην εικόνα την βλέπουμε ντυμένη με ένα καπέλο και ένα όμορφο φόρεμα της εποχής να είναι καθισμένη δίπλα στον Βογιατζή που έχει το βλέμμα του προς το μέρος της και την κοιτά με αγάπη.

 

«Ποσό τυχερη είμαι!!! Είχα την τύχη να έχω πατερα στο έργο Σμύρνη μου αγαπημένη τον Κώστα Βουτσα!! Κ τώρα στην ομώνυμη ταινια τον Γιάννη Βογιατζη!! Ηθοποιοί μύθοι κ οι δυο!!

Ο Γιάννης είναι ένας καλλιτέχνης υψηλής ευαισθησίας θησαυρός γνώσεων ανεξάντλητος σε κέφι ενέργεια δοτικότητα. Γενναιόδωρος στην ζωη κ στην Τέχνη!!

 

Μεγάλο δώρο η παρουσία του στην ταινια!! Κ μόνο που τον βλέπω να παίζει συγκινούμαι!! Μια ζωη αφιερωμένη στο Θεατρο στο σινεμά στο κοινό στα ιδανικά του!! Ένας αληθινός καλλιτέχνης!! Ποσό τον αγαπώ!!» έγραψε στην ανάρτησή της η Μιμή Ντενίση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ