Ροζ σκάνδαλο μεγατόνων στη Βρετανία: Η κρυφή σχέση του υπουργού υγείας με την εκατομμυριούχο βοηθό του & τα "έκτροπα" στο ιδιαίτερο γραφείο - Ζητούν την παραίτηση του (φώτο)

To δημοσίευμα με τίτλο "Ο άπιστος υπουργός", αναφέρει ότι στην Βρετανία ξέσπασε μεγάλο σκάνδαλο καθώς ο υπουργός υγείας κατηγορείται ότι αντί να φροντίζει για την κάμψη της πανδημίας σπαταλά δημόσιο χρήμα για να πληρώνει την βοηθό του, για να ερωτοτροπεί μαζί της, σε ώρες γραφείου, που οι άλλοι εργάζονται σκληρά- Ζητούν την παραίτηση του

Ένα νέο ροζ σκάνδαλο  ξέσπασε στην βρετανική βουλή.

Ο Matt Hancock, υπουργός υγείας της Βρετανίας, απατά την σύζυγο του,  με την 43χρονη γραμματέα και σύμβουλο του,  Gina Coladangelo.

Την προσέλαβε στο υπουργείο πέρυσι, και την πληρώνει με χρήματα των Βρετανών φορολογούμενων , σε μια περίοδο που η χώρα κλυδωνιζόταν από την πανδημία του Covid-19, αναφέρει στο αποκλειστικό δημοσίευμα της η The Sun.

Κάμερα ασφαλείας "έπιασε" τον  42χρονο Hancock και την εκατομμυριούχο διευθύντρια οίκου μόδας και ειδών σπιτιού, σε ερωτικές περιπτύξεις στο γραφείο του.

Οι ένοικοι της οδού Whitehall, όπου βρίσκεται το υπουργείο υγείας, αποκάλυψαν ότι ο υπουργός Υγείας απατά  τη γυναίκα του για 15 χρόνια με την επίσης παντρεμένη κ. Coladangelo.

Ο υπουργός εθεάθη , τον περασμένο μήνα, να την φιλά , στο τμήμα υγείας HQ του Λονδίνου. Σε μια περίοδο που η μετάλλαξη του Covid-19, άρχισε να εξαπλώνεται στη Βρετανία.

Ο υπουργός που τον Μάρτη είχε βρεθεί θετικός στον Κορωνοϊό,  εχθές απολογήθηκε γι' αυτές τις ενέργειες με την εξής δήλωση:

"Δέχομαι ότι παραβίασα τις οδηγίες, για τήρηση κοινωνικών αποστάσεων, υπό αυτές τις συνθήκες. Λυπάμαι  πολύ που απογοητεύσα τους πολίτες".

"Συνεχίζω να εστιάζω στην προσπάθεια μου να βγάλω τη χώρα από την πανδημία και θα ήμουν ευγνώμων αν το κοινό σεβόταν την ιδιωτικότητα της οικογένειας μου, για ένα τόσο προσωπικό θέμα"

Ένα στέλεχος του υπουργείου δήλωσε στη The Sun, ότι είναι σοκαριστικό που ο  Hancock διατηρεί ερωτικό δεσμό με την σύμβουλο υγείας και φίλη του, την οποία χρησιμοποιεί χρήματα του κράτους για να την πληρώνει.

Ένας φίλος του Γενικού γραμματέα του υπουργείου υγείας δήλωσε προχθές το βράδυ "Δεν έχει κανένα σχόλιο για προσωπικά θέματα. Δεν έχει παραβιαστεί κανένας κανόνας".

Σε μια φωτογραφία που τραβήχθηκε στις 6 Μαΐου, ο Hancock, φαίνεται να αγκαλιάζει τη βοηθό του.

Βρίσκονται στο απο ιδιαίτερο γραφείο του, που στεγάζεται στον ένατο όροφο του υπουργείου υγείας, το οποίο βρίσκεται σε ένα κτήριο που απέχει πολύ λίγο από το κτήριο του κοινοβουλίου.

Στη διάρκεια της πανδημίας ο υπουργός έδωσε πολλές συνεντεύξεις στην τηλεόραση από αυτό το γραφείο.

Θεωρεί ότι είναι ασφαλής όταν κλείνει η πόρτα του γραφείου του στον ένατο όροφο, καθώς κανείς δεν έχει πρόσβαση εκεί.

Ωστόσο οι κάμερες έπιασαν την Colandangelo, να περπατά σε αυτόν τον διάδρομο και μετά άρχισαν οι ερωτικές περιπτύξεις.

Το στέλεχος του υπουργείου που αποκάλυψε τη σχέση τους, είναι ένας υπάλληλος που δουλεύει πολλά χρόνια στο υπουργείο και είπε: ότι πολλές φορές συνέλαβε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές.

"Προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή αλλά όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει στο υπουργείο" , δήλωσε.

"Είμαι έκπληκτος που δεν τον ενδιαφέρει αυτό, καθώς παλαιότερα ήταν Υπουργός Εξωτερικών. Ο κόσμος σοκάρεται γιατί έβαλε σε ένα τόσο σημαντικό πόστο μια φίλη του και την πληρώνει με χρήματα του κράτους για να ερωτοτροπούν σε ώρες γραφείου, την ώρα που άλλοι υπάλληλοι εργάζονται σκληρά", δήλωσε η πηγή.

Η υπόθεση εγείρει ερωτηματικά για το κατά πόσο ο Hancock, που χρησιμοποεί το γραφείο του ένατου ορόφου, στο οποίο βρίσκεται ένα πορτραίτο της βασίλισσας Ελισάβετ, από τον  Damien Hirst , για τα ερωτικά του, διαχειρίζεται σωστά την πανδημία.

Credits: Twitter

Συγκεκριμένα ο υπουργός κατηγορείται ότι σπατάλησε δισεκατομμύρια σε λάθος χειρισμούς και σε καμπάνιες την ώρα που δεν υπήρχε πρόβλεψη για ασφαλή περίθαλψη ασθενών με Κορωνοϊό στο σπίτι.

Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης λένε ότι το γεγονός ότι προσέλαβε και πληρώνει την φίλη του , για να ερωτοτροπεί μαζί της , είναι κατάχρηση εξουσίας και κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και ο Μπόρις Τζόνσον θα έπρεπε να τον απομακρύνει από τη θέση του.

Ο υπουργός υγείας της Βρετανίας έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για άσκοπες σπατάλες και για ψέμματα σε σχέση με την διαχείριση της πανδημίας και ο Μπόρις Τζόνσον τον στήριξε, αλλά τώρα μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, ο  πρωθυπουργός θα βρεθεί μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις, αναφέρει το δημοσίευμα της The Sun που έχει τίτλο "Ο άπιστος υπουργός".

Η εκατομμυριούχος ερωμένη

Η εκατομμυριούχος  Gina Coladangelo είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Είναι  διευθύντρια επικοινωνίας της εταιρείας μόδας και ειδών σπιτιού Oliver Bonas, την οποία έχει ιδρύσει ο σύζυγός της Oliver Tress.

Είναι επίσης διευθύντρια και σημαντική μέτοχος της εταιρείας λόμπι Luther Pendragon, η οποία προσφέρει στους πελάτες μια «βαθιά κατανόηση των μηχανισμών της κυβέρνησης».

Ο  Matt Hancock την προσέλαβε κρυφά τον περασμένο Μάρτιο ως μη αμειβόμενο στέλεχος στο τμήμα του.

Η πρόσληψη της εν μέσω πανδημίας ήταν αιτία για πολλές προστριβές και διαμαρτυρίες όταν αποκαλύφθηκε ότι της αναθέτει την επίβλεψη μεγάλων δημόσιων έργων με μεγάλες αμοιβές.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που η σύζυγος του Mat Hancock , Martha, βγαίνει από το σπίτι της φορώντας ακόμα τη βέρα της.

Η αποκάλυψη για τις ερωτικές περιπτύξεις του υπουργού, με την βοηθό του, στο υπουργείο ξεσήκωσαν κύμμα χλευαστικών σχολίων στο twitter.

O βρετανικός τύπος αναφέρει ότι οι πολίτες και η αντιπολίτευση ζητούν την παραίτηση του υπουργού.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ