Η Daily mail φέρνει στο φως αποσπάσματα του ημερολογίου: «Ο μ@λ@κ@ας, ο παλιοπ@@στης, ο επικίνδυνος» έγραφε η Καρολάιν

Η 20χρονη φέρεται να χαρακτήριζε ως «επικίνδυνο» τον σύζυγό της

 

Η Daily mail φέρνει στο φως ένα νέο ημερολόγιο της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Ειδικότερα σύμφωνα με το δημοσίευμα του βρετανικού το συγκεκριμένο ημερολόγιο βρέθηκε «θαμμένο» κάτω από στοίβες με κουτιά παπουτσιών στο σπίτι του ζευγαριού και σε αυτό η 20χρονη χρησιμοποιεί κωδικοποιημένες λέξεις για να περιγράψει τον άντρα της, σε περίπτωση που ο 33χρονος πιλότος το έβρισκε.

Η Daily Mail επικαλούμενη αστυνομικές πηγές αναφέρει ότι η κοπέλα έκρυβε το ημερολόγιο από τον σύζυγό της, που έχει ομολογήσει την δολοφονία της και κρατείται πλέον στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ φέρεται να έγραψε μεταξύ άλλων ότι είναι «επικίνδυνος».

«Το μοναδικό πρόσωπο, από το οποίο θα μπορούσε να κρύβει το ημερολόγιο, ήταν ο άντρας της» είπε αστυνομική πηγή στο μέσο, βάσει του δημοσιεύματος που αναφέρει ακόμα ότι η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τα αρχικά «DG» (Dangerous Guy»), για να περιγράψει ως «εξαιρετικά επικίνδυνο τύπο» τον 33χρονο πιλότο.

Ακόμα φέρεται να έβαζε δίπλα στα δύο αυτά γράμματα, το ελληνικό «Γ», το οποίο σύμφωνα με την daily mail ερμηνεύεται ως «F****** Dangerous Guy». 

Ακόμα οι πηγές που επικαλείται το βρετανικό μέσο εντόπισαν τη συχνή χρήση του γράμματος «Μ», εκτιμώντας ότι αποτελεί συντομογραφία της ελληνικής λέξης «μαλ...»: Ο «Mal... Antras Mou» φέρεται να έγραψε η 20χρονη.

Πάντως να σημειωθεί ότι βάσει των όσων έχουν γίνει ως τώρα γνωστά για την υπόθεση η δικογραφία δεν περιλαμβάνει κάτι για δεύτερο ημερολόγιο και παραμένει άγνωστο αν μπορεί να επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ