Η βασίλισσα Λετίσια με το απόλυτο καλοκαιρινό look: Λευκό κάπρι παντελόνι, μπλούζα με εντυπωσιακά μανίκια & φανταστικές εσπαντρίγιες (φωτό & βίντεο)

Ένα υπέροχο σύνολο

Ότι και να λέμε η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας είναι ένα fashion icon με την ίδια να φορά σε πρόσφατη εμφάνισή της το απόλυτο καλοκαιρινό σύνολο.

Ειδικότερα η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε συναντήθηκε με τους κατόχους υποτροφιών του Δημοτικού Συμβουλίου της Μαδρίτης και του Υπουργείου Επιστημών και Καινοτομίας σε αυτό το ίδρυμα.

 

 

Για την περίσταση η μητέρα της πριγκίπισσας Λεονόρ και της πριγκίπισσας Σοφίας είχε επιλέξει ένα κάπρι λευκό παντελόνι από την Carolina Herrera το οποίο συνδύασε με μια απίθανη μπλούζα με εντυπωσιακά μανίκια που ήταν από το brand Psophía.

Πινελιά η μπεζ ζώνη που είχε προσθέσει στο παντελόνι της αλλά και ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι που φορούσε στον δείκτη της.

 

Αν κάτι μας εντυπωσίασε ωστόσο ιδιαίτερα τότε αυτό σίγουρα ήταν οι λευκές της εσπαντρίγιες οι οποίες ήταν της εταιρείας Macarena Shoes. Με πλατφόρμα και κορδόνια είναι απλά το ειδανικό καλοκαιρινό παπούτσι! Δεν νομίζετε;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ