Ένα Σαββατοκύριακο - 3 μπικίνι! Όλα τα μαγιό που φόρεσε η Chiara Ferragni στην Ελλάδα & η πολυτελής βίλα που έμεινε (φωτό & βίντεο)

Όλα της εταιρείας Calzedonia

Στην Ελλάδα για διακοπές βρέθηκε η Chiara Ferragni με την influencer να μοιράζεται στα social media φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της.

Σε ένα από αυτά λοιπόν η επιχειρηματίας που έχει πάνω από 20 εκατομμύρια followers στο Instagram έδειξε στους ακολούθους της όλα τα μπικίνι που φόρεσε το Σαββατοκύριακο.

Ειδικότερα είχε επιλέξει ένα κοραλί μαγιό, ένα καρό αλλά και ένα λιλά, όλα της εταιρείας Calzedonia, όπως διαβάζουμε στο ποστ της.

 

Δείτε επίσης: H Kιάρα Φεράνι στην Ελλάδα: Επισκέφθηκε τo Nαό του Ποσειδώνα & διαφήμισε την χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο -Με ποιες διάσημες Ελληνίδες συναντήθηκε (φωτό)

Δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς η 34χρονη μητέρα - έχει έναν γιο τον Leo και η μια κορούλα την Vittoria - ανέβασε και ένα βίντεο με την απίθανη βίλα στην οποία πέρασε το ταξίδι της στην Ελλάδα.

 

 

Προμοτάροντας το Amanzoe Villas η Influencer άνοιξε τις πόρτες της πολυτελούς οικείας και μας έδωσε την ευκαιρία να ρήξουμε μια κλεφτή ματιά στο μέρος που έμεινε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ