Η Πόπη Τσαπανίδου έγινε γιαγιά! Γέννησε η κόρη της Μαρίνα - «Σας σκέφτομαι, σας νιώθω, σας κρατώ το χέρι» (φωτό)

Τρισευτυχισμένη η δημοσιογράφος! 

 

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η κόρη της Πόπης Τσαπανίδου με την δημοσιογράφο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού πλέον έγινε γιαγιά.

Η Μαρίνα γέννησε στην Ολλανδία, όπου ζει και η μητέρα της ταξίδεψε μέχρι εκεί για να είναι στο πλευρό της τώρα που έφερε στον κόσμο τον μικρό Έκτορα, όπως θα ονομάσουν το μωράκι.

 

«Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία.

Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ. Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνεται γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας. Γιατί δεν ήταν τυχεροί, όπως εγώ, να ζήσουν να το δουν, να σας καμαρώσουν, να φουσκώσουν από χαρά.

Σας σκέφτομαι, σας νοιώθω, σας κρατώ το χέρι. Να τους εχετε στην καρδιά σας, να τους θυμάστε και να είστε σίγουροι, πως σ αυτό το συναρπαστικό σας ταξίδι, θα ναι εκει δίπλα σας. Για πάντα. Πάντα» είχε γράψει η Πόπη Τσαπανίδου σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram πριν λίγες ημέρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ