Εξιτήριο για την Χριστίνα Μπόμπα! Με γλυκά ο Σάκης Τανιμανίδης έξω από το μαιευτήριο - «πέντε μέρες τώρα κλαίμε» (φωτό & βίντεο)

Οι πρώτες τους δηλώσεις στις κάμερες

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε η Χριστίνα Μπόμπα που πριν από λίγες μόνο ημέρες έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους με τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη.

Ευτυχισμένος μπαμπάς ο παρουσιαστής δεν παρέλειψε να πάρει γλυκά για να κεράσει τους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το νοσοκομείο.

Η όμορφη Influencer που γέννησε την Τετάρτη με καισαρική και πλέον κρατά στα χέρια της τα αγγελούδια της, ήταν εμφανώς συγκινημένη μιλώντας στις κάμερες κατά την έξοδο του ζευγαριού από το μαιευτήριο.

Οι φωτό από την έξοδο της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη από το μαιευτήριο

«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας, δεν το πιστεύω ότι πριν πέντε ημέρες είχα δύο ανθρώπους μέσα μου και τώρα συγκινούμαι. Πέντε μέρες κλαίμε τώρα. Είναι πολύ συγκινητικό. Όταν μου τις έδωσαν στο χειρουργείο αμέσως και τις ακούμπησα ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου» είπε χαρακτηριστικά.

«Σας ευχαριστούμε πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μας για την αγάπη σας. Νιώθουμε ότι είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει γιατί βγαίνουν καθημερινά χιλιάδες μωρά από τα νοσοκομεία, τα δικά μας δεν τα νιώθουμε διαφορετικά, αλλά πραγματικά παίρνουμε την αγάπη όλου του κόσμου και δεν έχουμε λόγια για να σας ευχαριστήσουμε.

 

Ίσως είναι η πιο όμορφη εικόνα που έχουν αντικρύσει ποτέ τα μάτια μου στη ζωή μου κι έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Είναι η στιγμή που έχουμε επιστρέψει στο δωμάτιο από το χειρουργείο και είναι η Χριστίνα με το ένα μωρό από εδώ, το άλλο μωρό από εκεί και τα θηλάζει. Δεν υπάρχει» είπε στους δημοσιογράφους ο σύζυγός της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ