Γιάννα Αγγελοπούλου και Μαριάννα Λάτση παρέδωσαν μαθήματα στυλ: Με κομψά outfits στην παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου (φωτό)

Τι φόρεσαν οι δύο κυρίες;

Στο θέατρο Άλσος και στην παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου "Πάμε γι' άλλα"βρέθηκαν η Γιάννα Αγγελοπούλου και η Μαριάννα Λάτση που είχαν επιλέξει κομψά σύνολα για την βραδινή τους έξοδο.

Ένα σχεδόν χρόνο μετά την τεράστια επιτυχία της περσινής σεζόν που έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ με απανωτά sold out, ο μοναδικός και χαρισματικός performer Τάκης Ζαχαράτος ξαναχτυπά στο Θέατρο Άλσος με μια ολοκαίνουργια παράσταση.

ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ, ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΠΑΤΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΣΟΥΛΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΒΑΝΙΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΟΥ

ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ, ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

'Με την παρουσία τους τίμησαν την Κυριακή 27 Ιουνίου τον γνωστό performer, η Πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Κα Γιάννα Αγγελοπούλου με την καλή της φίλη Κα Μαριάννα Λάτση.

Η κ Αγγελοπούλου για ακόμα μια φορά παρέδωσε μαθήματα στυλ με την ίδια να φορά ένα ανοιχτόχρωμο τζιν καμπάνα, θαλασσί - πετρόλ πουκάμισο που ταίριαζε απίθανα με το παντελόνι της και γκρι γόβες. Είχε ολοκληρώσει το look της με ένα  τσαντάκι σε ανάλογους τόνους με τα ρούχα της αλλά και με εντυπωασιακά σκουλαρίκια.

ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ, ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ ΠΑΤΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ, ΣΟΥΛΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Σικάτη και η Μαριάννα Λάτση που διάλεξε να ντυθεί στα μαύρα με ένα απίθανο φόρεμα που είχε στο πλάι κρόσια. Είχε κάτω τα μαλλιά της ενώ επέλεξε για την περίσταση ένα όμορφο κολιέ και μαύρα πέδιλα.

7. ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΣΟΥΛΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ, ΒΑΝΙΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Οι δύο γυναίκες διασκέδασαν μαζί με καλή παρέα στο θέατρο Άλσος ενώ ο Τάκης Ζαχαράτος δεν παρέλειψε να κατέβει από την σκηνή για να τις χαιρετήσει

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ