4 λησταρχίνες εν δράσει: Απίστευτο βίντεο με συμμορία γυναικών στα νότια προάστια την ώρα που κάνουν διάρρηξη - Μία έγκυος ανάμεσά τους

Το «έξυπνο κουδούνι» απέτρεψε την ληστεία!

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο κατέγραψε την δράση γυναικείας συμμορίας στα νότια προάστια.

Όπως θα δείτε και στα πλάνα οι γυναίκες, ανάμεσα στις οποίες υπάρχει και μια έγκυος, ανεβοκατεβαίνουν τις σκάλες της πολυκατοικίας,  βάζουν το αυτί τους στις πόρτες των σπιτιών και κοιτούν κάτω από αυτές για να διαπιστώσουν αν είναι κάποιος μέσα.

Ξαφνικά ακούγεται η φωνή ενός άντρα να τους ρωτά τι θέλουν και να τους λέει ότι θα καλέσει την αστυνομία αν δεν φύγουν.

Σύμφωνα με τον alpha πρόκειται για το «έξυπνο κουδούνι» που είχε τοποθετήσει στο διαμέρισμά του ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης, που ουσιαστικά εκείνη την ώρα απουσίαζε από το σπίτι του.

Ωστόσο μέσω κάμερας μπορούσε να δει τι συνέβαινε έξω από την πόρτα του αλλά και να προσποιηθεί ότι είναι ακόμα εντός του διαμερίσματος.

ΤΜε το συγκεκριμένο gadget την ώρα που κάποιος χτυπά το κουδούνι έρχεται μήνυμα στο κινητό του ιδιοκτήτη και εκείνος μπορεί τότε να δει ποιος είναι έξω από την πόρτα του μέσω της θυροτηλεόρασης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ