Επίθεση στην Μονή Πετράκη: Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο έλαβε ο ιερέας που έριξε καυστικό υγρό στους μητροπολίτες - ''Δεν υπάρχει εκκλησιαστική δικαιοσύνη'', είπε (φωτό - βίντεο)

''Όλα είναι συνομωσία'' λέει ο ιερέας...

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, στις 11:00, ενώπιον του ανακριτή έλαβε εκ νέου σήμερα ο καθαιρεθείς ιερέας, ο οποίος επιτέθηκε στους μητροπολίτες με καυστικό υγρό κατά τη διάρκεια της Ιεράς Συνόδου, στη Μονή Πετράκη, πριν από λίγες ημέρες.

Ο 35χρονος κατηγορούμενος έλαβε νέα προθεσμία καθώς δεν έχει διαβιβαστεί στην ανάκριση ο ιατρικός φάκελός του.

«Δεν υπάρχει εκκλησιαστική δικαιοσύνη, όλα θα αποδειχθούν», είπε ο κατηγορούμενος σήμερα εξερχόμενος από το ανακριτικό γραφείο στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

 

 

Ψυχικά ασθενής δηλώνει ο ιερέας που έριξε καυστικό υγρό

"Ο συγκεκριμένος ποινικός δράστης, ο συγκεκριμένος κρατούμενος, είναι ψυχιατρικά ασθενής, έπαιρνε σκληρή φαρμακευτική αγωγή, βαριά αντικαταθλιπτικά φάρμακα και αν δεν ευσταθίσουν οι ισχυρισμοί του εντολέα μας ότι δέχεται σκληρή φαρμακευτική αγωγή και πως η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη δεν αναφέρει ότι είναι άνθρωπος, ο οποίος νοσεί ψυχιατρικά, θα παραιτηθούμε της υποθέσεως" δήλωσε την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, ο δικηγόρος του.

eurokinissi

Εξερχόμενος από το Εισαγγελικό κτίριο δήλωσε στους δημοσιογράφους:"Δεν ήξερα ότι θα κάνω κακό. Ζητώ συγνώμη. Τα υπόλοιπα θα τα πει ο δικηγόρος μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ