Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Επίθεση στην Μονή Πετράκη: Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο έλαβε ο ιερέας που έριξε καυστικό υγρό στους μητροπολίτες - ''Δεν υπάρχει εκκλησιαστική δικαιοσύνη'', είπε (φωτό - βίντεο)

''Όλα είναι συνομωσία'' λέει ο ιερέας...

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, στις 11:00, ενώπιον του ανακριτή έλαβε εκ νέου σήμερα ο καθαιρεθείς ιερέας, ο οποίος επιτέθηκε στους μητροπολίτες με καυστικό υγρό κατά τη διάρκεια της Ιεράς Συνόδου, στη Μονή Πετράκη, πριν από λίγες ημέρες.

Ο 35χρονος κατηγορούμενος έλαβε νέα προθεσμία καθώς δεν έχει διαβιβαστεί στην ανάκριση ο ιατρικός φάκελός του.

«Δεν υπάρχει εκκλησιαστική δικαιοσύνη, όλα θα αποδειχθούν», είπε ο κατηγορούμενος σήμερα εξερχόμενος από το ανακριτικό γραφείο στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

 

 

Ψυχικά ασθενής δηλώνει ο ιερέας που έριξε καυστικό υγρό

"Ο συγκεκριμένος ποινικός δράστης, ο συγκεκριμένος κρατούμενος, είναι ψυχιατρικά ασθενής, έπαιρνε σκληρή φαρμακευτική αγωγή, βαριά αντικαταθλιπτικά φάρμακα και αν δεν ευσταθίσουν οι ισχυρισμοί του εντολέα μας ότι δέχεται σκληρή φαρμακευτική αγωγή και πως η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη δεν αναφέρει ότι είναι άνθρωπος, ο οποίος νοσεί ψυχιατρικά, θα παραιτηθούμε της υποθέσεως" δήλωσε την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, ο δικηγόρος του.

eurokinissi

Εξερχόμενος από το Εισαγγελικό κτίριο δήλωσε στους δημοσιογράφους:"Δεν ήξερα ότι θα κάνω κακό. Ζητώ συγνώμη. Τα υπόλοιπα θα τα πει ο δικηγόρος μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ