Gresy Daniilidis: Η Ελληνοϊταλίδα influencer που έχει κατακτήσει τον χώρο της μόδας - άψογο στυλ, συνεργασίες με κορυφαία brands (φωτό)

Έχει καταφέρει να αναγνωριστεί διεθνώς και να συνεργαστεί με γνωστές εταιρείες

Μετρώντας πάνω από 160 χιλιάδες followers στο Instagram η Ελληνοιταλίδα influencer, blogger και επιχειρηματίας Gresy Daniilidis δίνει συμβουλές ομορφιάς και styling μέσα από τα social media και την ιστοσελίδα της.

Με έδρα της την Ελβετία η fashion blogger έχει καταφέρει να αναγνωριστεί διεθνώς ενώ όπως διαβάζουμε στον ιστότοπό της θεωρείται «πρωτοπόρος στον κλάδο της επικοινωνίας» όσον αφορά τον χώρο της μόδας και των ειδών πολυτελείας.

Με μαμά από την Ιταλία και μπαμπά Έλληνα δεν είναι βέβαια να απορεί κανείς από πήρε την ομορφία της, καθώς πέρα από ταλαντούχα είναι και μια εντυπωσιακή γυναίκα.

 

 

 

 

Η Gresy προσπαθεί να συμβάλει σε ένα μέλλον καινοτόμων ιδεών, στρατηγικών ψηφιακού μάρκετινγκ και νέων επιπέδων καταναλωτισμού όπου η βιωσιμότητα είναι ύψιστης σημασίας.

Την ίδια ώρα η εκλεπτυσμένη και διαχρονική αισθητική της, σε συνδυασμό με την ικανότητά της να προβλέπει τις τάσεις της μόδας της έχουν ανοίξει πολλές πόρτες, με την ίδια να συνεργάζεται με πολύ γνωστές εταιρείες.

 

 

Το 2009 δημιούργησε το Blog της corrieredellamoda.com και πλέον το χαρτοφυλάκιο των πελατών της περιλαμβάνει μάρκες πολυτελείας όπως Bulgari, Tom Ford, Giorgio Armani, Cartier και Guerlain. Η καριέρα της ξεκίνησε μόλις στα 17 της χρόνια και λίγους μήνες αργότερα, η Rai1 Italian Television της ζήτησε να μιλήσει για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στη βιομηχανία της μόδας ως η πρώτη Ιταλίδα fashion blogger εκείνη την εποχή.

Παράλληλα από το 2009 έως σήμερα έχει συνεισφέρει σε πολλά διεθνή περιοδικά όπως το  Elle, το Marie Claire και το Glamour.

 

 

Εστιάζοντας στη μόδα, το σχεδιασμό, τον τρόπο ζωής, τη φιλοξενία, τις τέχνες και τον πολιτισμό, την ομορφιά και τα κοσμήματα η fashion blogger έχει γίνει πρέσβειρα για πολλές μεγάλες εταιρείες, όπως η Samsung, η Park Hyatt, η La Martina.

Το 2018 άνοιξε μια πλατφόρμα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, την Digital United μέσα από την οποία θίγει θέματα στα οποία είναι πιο ευαισθητοποιημένη.

 

 

 

 

Το 2021 ξεκίνησε την Clé du Caveau, μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για να επεκτείνει τη δέσμευσή της σε μια βιώσιμη βιομηχανία μόδας.  Η αποστολή της είναι να εκπαιδεύσει τις νεότερες γενιές σε έναν συνειδητό καταναλωτισμό, μειώνοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της μόδας.

Η ίδια μιλώντας σε συνέντευξή της στο Glow το 2018 είχε απαντήσει σε ερώτηση του "τι σημαίνει η μόδα για εκείνη" ότι είναι:

«μια ανεξάρτητη έκφραση του εαυτού μου. Είναι μια γλώσσα που διηγείται μια ιστορία. Μου αρέσει να την ορίζω όπως η Βρετανίδα σχεδιάστρια Katherine Hamnett «Τα ρούχα δημιουργούν ένα είδος επικοινωνίας χωρίς λέξεις, που όλοι καταλαβαίνουμε».

 

Ακόμα ερωτώμενη πώς θα περιέγραφε το στυλ της είχε πει ότι:

«Πραγματικά, δε μου αρέσουν οι ταμπέλες και οι μόνιμοι χαρακτηρισμοί. Θα έλεγα ότι το στυλ μου αλλάζει με τον χρόνο και τα εκάστοτε συναισθήματα. Αλλά, αν έπρεπε να το περιγράψω θα έλεγα ότι είναι κυρίως casual chic».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ