Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν για τον 33χρονο πιλότο: «Θα του είχα τινάξει το κεφάλι στον αέρα» - η τραγική στιγμή που έμαθε για την δολοφονία της κόρης του

Τι είπε για το άγριο έγκλημα ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς;

Βαθιά στεναχωρημένος αλλά και εξαγριωμένος με την στάση του καθ ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης κόρης του είναι ο πατέρας της Καρολάιν.

Ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε στην βρετανική εφημερίδα The Sun για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο και που «διέλυσε» το σπίτι του.

«Αυτό που μετανιώνω, από τότε που το ανακάλυψα, ήταν πως δεν το ήξερα όταν ήταν εδώ (...) Θα του είχα τινάξει το γα@@@@ κεφάλι του και θα αναλάμβανα πρόθυμα τις συνέπειες» είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας της Καρολάιν εξηγώντας ότι η θλίψη του γρήγορα μετατράπηκε σε οργή  όταν ανακάλυψε ότι η αστυνομία είχε πάρει τον Αναγνωστόπουλος από το μνημόσυνο της κόρης του για να του παρουσιάσει στοιχεία που αποδείκνυαν ότι ήταν ο δολοφόνος.

instagram/flying.babis

Ακόμα ο άντρας είπε ότι εκείνος και η σύζυγός του έμαθαν για την δολοφονία της 20χρονης στις 11 Μαίου από γείτονές τους στην Αλόννησο, με τον κ Ντέιβιντ να λέει στην εφημερίδα ότι:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να με άρπαξε από το στήθος και να μου ξερίζωσε την καρδιά . Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

instagram/flying.babis

Μιλώντας για τις φήμες που διέρρεαν στον Τύπο και οι οποίες έκαναν λόγω για «παράνομη δραστηριότητα» του 33χρονου πιλότου, ο πατέρας της Καρολάιν είπε ότι έχουν μια βάση καθώς η κόρη του είχε  έντονη «αίσθηση σωστού και λάθους» και αν είχε ανακαλύψει ότι ο άντρας της εμπλεκόταν σε κάτι παράνομο θα τον είχε απειλήσει ότι θα τον αφήσει.

«Όλο το νησί ήταν στο πλευρό μας στην προσπάθειά μας να πάρουμε την πλήρη επιμέλεια της μικρής Λυδίας» είπε ακόμα αναφορικά με την εγγονούλα τους της οποίας τελικά την επιμέλεια κέρδισαν, μετά και την χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ