Αντόνιο Μπαντέρας: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «The Enforcer» στη Θεσσαλονίκη - Δείτε εικόνες από το σετ (φωτό & βίντεο)

Τα φώτα άναψαν!

Βραδινό είναι το πρώτο γύρισμα στη Θεσσαλονίκη της ταινίας «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον γοητευτικό ηθοποιό Αντόνιο Μπαντέρας.

Ντυμένος στα λευκά και casual o λατίνος σταρ πάτησε την Δευτέρα για πρώτη φορά το πόδι του στο set που έχει στηθεί στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Φωτογραφίες: EUROKINISSI

Τα πάντα είναι στημένα στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ Ηρακλή στην περιοχή της Μίκρας, που για τις ανάγκες του σημερινού πρώτου γυρίσματος της ταινίας, έχει μετατραπεί σε γήπεδο του γκολφ ενώ έχει τοποθετηθεί και μια μεγάλη ταμπέλα που γράφει” Doddy’s Clubhouse”.

Φωτογραφίες: grtimes.gr.

Στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου, βρίσκεται το γνωστό αυτοκίνητο αμερικανικής εταιρείας ενώ εντός του σταδίου έχουν τοποθετηθεί οι απαραίτητες σημάνσεις για το γήπεδο γκολφ, όπως αναφέρει το grtimes.gr. Σημειώνεται ότι ο γνωστός ηθοποιός έφτασε στη Θεσσαλονίκη με ιδιωτικό τζετ την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια δημόσια εμφάνιση.

Στο “The Enforcer”, όπως είναι η τελική ονομασία της ταινίας, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά συμμετέχει και η σταρ του κινηματογράφου Κέιτ Μπόσγουορθ, όπως και ο Αμερικανός ράπερ 2 Chainz, ενώ την παραγωγή στηρίζει ομάδα Ελλήνων επαγγελματιών του χώρου.

 


Για τις ανάγκες των γυρισμάτων σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, αναμένεται να κλείσουν δρόμοι και θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ακόμα και σε κεντρικότατους δρόμους της πόλης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ