Γιαγιά και εγγονός σε ταξίδι: Ο Ουίλιαμ συνοδεύει την βασίλισσα Ελισάβετ στην Σκωτία - λίγο πριν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Νταϊάνα (φωτό & βίντεο)

Η τελετή θα γίνει την 1η Ιουλίου, την ημέρα που η Lady D θα έκλεινε τα 60 της χρόνια

Ταξίδι για την βασίλισσα Ελισάβετ που συνοδευόμενη από τον εγγονό της πρίγκιπα Ουίλιαμ βρίσκεται για λίγες ημέρες στην Σκωτία όπου κκαι πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

Η 95χρονη μονάρχης και ο 39χρονος πρίγκιπας βρέθηκαν την Δετέρα στο εργοστάσιο της AG Barr, όπου κατασκευάζεται το εμβληματικό ποτό Irn-Bru.

Μάλιστα ο Ουίλιαμ δέχτηκε ερώτηση από τον εμπορικό διευθυντή Jonathan Kemp εάν είχε δοκιμάσει τον Irn Bru ενώ ήταν φοιτητής στο σκωτσέζικο Πανεπιστήμιο του St Andrews.

Εκείνος απάντησε ότι δεν το δοκίμασε όσο σπούδαζε αλλά όσο ήταν στον στρατό καθώς ήταν  ήταν συχνά μέρος των μεσημεριανών γευμάτων. «Είναι νόστιμο» πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι είναι το πρώτο ταξίδι που κάνει η Ελισάβετ μετά τον θάνατο του συζύγου της πρίγκιπα Φίλιππου ενώ αναμένεται να μείνει στην Σκωτία για τέσσερις ημέρες.

 

Όσο βρίσκεται στην χώρα μένει στην επίσημη κατοικία της, το Παλάτι του Holyroodhouse στο Εδιμβούργο. Τις επόμενες ημέρες στην Σκωτία αναμένται να βρεθεί και η κόρη της πριγκίπισσα Άννα η οποία και θα την συνοδέψει στις επισκέψεις που θα κάνει την Τετάρτη 30 Ιουνίου και την Πέμπτη 1 Ιουλίου, σύμφωνα με το Hello.

 

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι θα τιμήσουν την μητέρα τους πριγκίπισσα Νταϊάνα

Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι θα κάνουν τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος στη μνήμη της.

Η τελετή θα γίνει την 1η Ιουλίου όπου η Νταϊάνα θα έκλεινε τα 60 της χρόνια, στους κήπους του Κένσινγκτον, όπου διαμένει ο Ουίλιαμ και η οικογένεια του. Η λίστα των επισκεπτών για τη βασιλική τελετή έχει μειωθεί αρκετά λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας. Τα αρχικά σχέδια άλλαξαν, αποκαλύπτει η DailyMail.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν, οι πρίγκιπες, η δούκισσα του Κέιμπριτζ και μερικοί από τους συγγενείς της Νταϊάνα. Αναμένεται να γίνει μία νέα εκδήλωση τον Σεπτέμβριο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ