Το vintage Versace φόρεμα της Zendaya «κρύβει» μια ιστορία: Όταν η Beyonce είχε φορέσει την μίνι εκδοχή του - στα ίδια βραβεία το 2003 (φωτό)

Ήταν από τις πιο καλοντυμένες των BET Awards

Μερικούς μήνες μετά την εμφάνισή της με την απίθανη κίτρινη Valentino τουαλέτα η Zendaya εντυπωσιάσε για ακόμα μια φορά στο κόκκινο χαλί επιλέγοντας ένα vintage Versace φόρεμα.

Μωβ με διαφάνεια και νέον λεπτομέρειες το συγκεκριμένο φουστάνι ήταν ένα κομμάτι από την συλλογή της Donatella Versace για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2003.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Με την βοήθεια του στυλίστα Law Roach το νεαρό μοντέλο και ηθοποιός κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα στα BET Awards και να χαρακτηριστεί μια από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της ημέρας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Δείτε επίσης: Οι... εκκεντρικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των BET Awards: Η τουαλέτα του Lil Nas X, το floral φανταχτερό κοστούμι (φωτό & βίντεο)

Ωστόσο το φόρεμά της έρκυβε από πίσω και μια ιστορία καθώς το 2003 το είχε φορέσει η βασίλισσα της R&B Beyonce όταν τραγούδησε εκείνη τη χρονιά στα ίδια βραβεία.Βέβαια τότε η σύζυγος του Jay Z είχε φορέσει μια μίνι εκδοχή του φορέματος .

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ