Ο Justin Bieber έγινε φίλος με 79χρονο ψαρά από τη Μήλο: Ούτε που τον ήξερε ο κυρ Αντρέας! Πάντως ο σταρ ξετρελάθηκε με την σαρδέλα (φωτό)

Μαζί με την σύζυγό του γυρνούν τα ελληνικά νησιά!

Ο Justin Bieber έκανε έναν νέο φίλο στη Μήλο, όπου και απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την όμορφη σύζυγό του Hailey.

Μετά τη σύντομη επίσκεψή τους στη Μύκονο, μόλις ένα 24ωρο, το διάσημο ζευγάρι με μια πολυτελή θαλαμηγό 55 μέτρων, βρέθηκε στην Ίο και μετά στην Μήλο.

Εκεί λοιπόν ο έφαγε στην ταβέρνα Μέδουσα, ενώ έπιασε φιλίες και με έναν ηλικιωμένο τον κυρ Αντρέα που βέβαια δεν είχε καμία ιδέα για το ποιος είναι ο 27χρονος τραγουδιστής.

«Αυτό το μέρος μοιάζει βγαλμένο από όνειρο» έγραψε ο Justin Bieber σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να βρίσκεται μέσα σε ένα μικρό λευκό δωμάτιο.

Κια μπορεί ο σταρ να μην έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το μέρος, ωστόσο το στέλεχος της Cobalt Music, Δημήτρης Τσακούμης μέσα από ποστ του στο Instagram αποκάλυψε πως πέρασε την μέρα του ο νεαρός σταρ.

Ειδικότερα έγραψε στο ποστ του:

«Στην ταβέρνα Μέδουσα, στα γραφικά (αν και όχι τόσο διάσημα όσο το πολυφωτογραφημένο Κλήμα) Μανδράκια έφαγε χθες πριβέ ο Τζάστιν Μπίμπερ και προφανώς ξετρελάθηκε με την ψητή σαρδέλα, αφού πήρε και τέσσερα πακέτα απ’αυτή τη θαλασσινή λιχουδιά για να τα πάει πίσω στο σκάφος??

Εννοείται ότι οι πολυμήχανοι marketeers της Μυκόνου (και οι δημοσιογράφοι που αναπαράγουν αυτόματα το οτιδήποτε, δίχως ρεπορτάζ), έσπευσαν να τον τοποθετήσουν αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων, φυσικά κι αναμενόμενα, ενόσω ο μεγαλύτερος σταρ του πλανήτη αλωνίζει βέβαια στις άλλες Κυκλάδες, αναζητώντας ανενόχλητος μια πιο αυθεντική εμπειρία από σκέτη σαμπάνια και ναργιλέ…

Κι έτσι από περιέργεια ήρθε να φάει μαζί μας φάβα και γαριδάκι εδώ, στα «σύρματα» της Μήλου (τα φωτογενή υπόστεγα με τις χρωματιστές πόρτες , όπου ξεχειμωνιάζουν οι ψαρόβαρκες, ενώ το καλοκαίρι μετατρέπονται σε ταπεινά εξοχικά) αντί, για παράδειγμα, να πάει στα Ματογιάννια να ψωνίσει Louis Vuitton.

??Μας άνοιξε την κίτρινη πόρτα ο κυρ Αντρέας από δίπλα, ένας 79χρονος με ψυχή και σώμα πενηντάρη, που στην ηλικία του περπατάει και κολυμπάει σε μια μέρα όσο εμείς σε ένα χρόνο. Και ούτε που γνώριζε ποιος είναι ο Τζάστιν, ούτε έπιανε το 4G εκεί κάτω να του δείξουμε τι εστί, ούτε είχε χρόνο για τέτοια, γιατί έπρεπε να ετοιμάσει παραγάδι. Μένει όλον τον καιρό στη Μήλο, μόνο σε μεγάλη ανάγκη πιάνει Πειραιά, κι αν κάποιος τον θελήσει, ξέρει που να έρθει να τον βρει. Τώρα πια κι ο φίλος του ο Μπίμπερ.

TIP: στη Μέδουσα του Περικλή να παραγγείλεις -εκτός απ’την σταρ πια σαρδέλα- γαύρο μαρινάτο, χταπόδι & οπωσδήποτε σοκολατόπιτα στο τέλος ??».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ