Euro 2020: Ο πρίγκιπας William ασορτί με τον γιο πρίγκιπα George - Κουστούμι, γραβάτα & πανηγυρισμοί με την Kate Middleton (φωτό & βίντεο)

 Ήταν η μίνι εκδοχή του μπαμπά του! 

Σε αγώνα του Euro 2020 βρέθηκε ο πρίγκιπας William που πανηγύρισε την νίκη της ομάδας μαζί με τον 7χρονο γιο του πρίγκιπα George και την Kate Middleton.

Μετά το ταξίδι στην Σκωτία με την βασίλισσα Ελισάβετ, ο Δούκας του Κέιμπριτζ είδε σε στο Wembley το ματς της Αγγλίας εναντίον της Γερμανίας (2-0).

Η οικογένεια τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο, χειροκρότησε και ζητωκραύγασε μαζί με τον κόσμο που παρακολούθησε από το στάδιο τον ποδοσφαιρικό αγώνα.


Ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο μικρός πρίγκιπας που ήταν η μίνι εκδοχή του μπαμπά του! Πέρα από την ομοιότητα στα χρώματα και τα χαρακτηριστικά τους ο μεγάλος γιος του εγγονού της βασίλισσας είχε ντυθεί και ασορτί με τον Δούκα.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες μπαμπάς και γιος είχαν μπλε κοστούμι και ριγέ γραβάτες, ενώ την διαφορά έκανε η μαμά Kate Middleton που είχε φορέσει ένα τζιν, λευκό μπλουζάκι και κόκκινο σακάκι.




Το ζευγάρι, που έχει άλλα δύο παιδιά (την 6χρονη Charlotte και τον 3χρονο Louis) σύμφωνα με το People, πριν το ματς, χαιρετήθηκαν και με τον David Beckham ο οποίος ήταν καλεσμένος και στον γάμο τους το 2011.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ