Καβάλα: Θρήνος για την αριστούχο Μυρτώ που «έφυγε» νικημένη από τον καρκίνο - Το συγκινητικό αντίο της δασκάλας της (φωτό & βίντεο)

Το 2019 ήταν από τους πρώτους που πέρασε στην Ιατρική Θεσσαλονίκης

Θρήνος στην Καβάλα με τον θάνατο της 20χρονης Μυρτούς Φουρουντζόγλου, της αριστόχου της Ιατρικής που άφησε την  τελευταία της πνοή νικημένη από τον καρκίνο.

Η Μυρτώ είχε περάσει από τις πρώτες στην Ιατρική Θεσσαλονίκης το 2019, ενώ είχε διακριθεί και για τις επιδόσεις της στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας.

Μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook η δασκάλα της Σοφία Σαρικλόγλου την αποχαιρέτησε αναρτώντας ένα μαύρο τριαντάφυλλο και γράφοντας:

«To σχολείο μας αποχαιρετά την αγαπημένη μας μαθήτρια Μυρτώ Φουρουτζόγλου. Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένη μας Μυρτώ, θα σε θυμάμαι για πάντα. Η δάσκαλα σου, Σοφία Σαρικλόγλου».

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας που «εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς και την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας Μυρτώς Φουρουντζόγλου, η οποία υπήρξε μια από τις πιο διακεκριμένες μαθήτριες του ΔΩΚ και διακρίθηκε για την αγάπη της για την μουσική και για το ήθος της».

Η Μυρτώ Φουρουντζόγλου ήταν από τους πρώτους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου που κατόρθωσε το 2019 να μπει στην Ιατρική Θεσσαλονίκης ωστόσο δυστυχώς διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο.

Μιλώντας για την επιτυχία της εκείνη τη χρονιά η Μυρτώ είχε πει μεταξύ άλλων σε τηλεοπτικό δίκτυο ότι «οι γονείς μου, μου έλεγαν να μην διαβάζω τόσο. Ήμουν το... παράδοξο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ