Ο Justin και η Hailey Bieber γοητευμένοι από τα ελληνικά νησιά - Τα ουζάκια στην Πάρο & το φαγητό που τους ξετρέλανε (φωτό)

Το φωτογραφικό άλμπουμ του Justin και της Hailey Bieber.

Διακοπές στην Ελλάδα απολαμβάνει ο Justin Bieber με τη σύζυγό του HaileyΤο ζευγάρι εδώ και λίγες μέρες κάνει tour στα ελληνικά νησιά και έχει μαγευτεί από τα όμορφα τοπία της χώρας μας. 

Αυτή την στιγμή βρίσκονται στην Πάρο σύμφωνα με την Daily Mail. Απόλαυσαν το φαγητό τους δοκιμάζοντας παραδοσιακά εδέσματα σε μία γραφική ταβέρνα της Νάουσας.

 Δημήτρης Τσακούμης μέσα από ποστ του στο Instagram αποκάλυψε πως πέρασε την μέρα του ο νεαρός σταρ.

Ειδικότερα έγραψε στο ποστ του:

«Στην ταβέρνα Μέδουσα, στα γραφικά (αν και όχι τόσο διάσημα όσο το πολυφωτογραφημένο Κλήμα) Μανδράκια έφαγε χθες πριβέ ο Τζάστιν Μπίμπερ και προφανώς ξετρελάθηκε με την ψητή σαρδέλα, αφού πήρε και τέσσερα πακέτα απ’αυτή τη θαλασσινή λιχουδιά για να τα πάει πίσω στο σκάφος??

Εννοείται ότι οι πολυμήχανοι marketeers της Μυκόνου (και οι δημοσιογράφοι που αναπαράγουν αυτόματα το οτιδήποτε, δίχως ρεπορτάζ), έσπευσαν να τον τοποθετήσουν αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων, φυσικά κι αναμενόμενα, ενόσω ο μεγαλύτερος σταρ του πλανήτη αλωνίζει βέβαια στις άλλες Κυκλάδες, αναζητώντας ανενόχλητος μια πιο αυθεντική εμπειρία από σκέτη σαμπάνια και ναργιλέ…

 

Κι έτσι από περιέργεια ήρθε να φάει μαζί μας φάβα και γαριδάκι εδώ, στα «σύρματα» της Μήλου (τα φωτογενή υπόστεγα με τις χρωματιστές πόρτες , όπου ξεχειμωνιάζουν οι ψαρόβαρκες, ενώ το καλοκαίρι μετατρέπονται σε ταπεινά εξοχικά) αντί, για παράδειγμα, να πάει στα Ματογιάννια να ψωνίσει Louis Vuitton.

 

 

 

 

 

 

 

Μετά τη σύντομη επίσκεψή τους στη Μύκονο, μόλις ένα 24ωρο, το διάσημο ζευγάρι με μια πολυτελή θαλαμηγό 55 μέτρων, βρέθηκε στην Mύκονο, την Ίο και μετά στην Μήλο.

 

 

 

 

 

Προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ όμως τα μαγευτικά τοπία που αντίκρισαν, τους έκαναν να ποστάρουν αρκετές φωτό στα προφίλ τους στο Instagram. 

Στις περισσότερες φωτογραφίες ο διάσημος τραγουδιστής δηλώνει πόσο ερωτευμένος είναι με την γυναίκα του και πόσο γοητευμένοι είναι με τις ομορφιές των ελληνικών νησιών. Ο ίδιος έγραψε σε μία από τις λεζάντες: «αυτό το μέρος μοιάζει βγαλμένο από όνειρο». Έχουν επιλέξει ένα λιτό τρόπο να περάσουν τις διακοπές τους και επισκέπτονται γραφικά χωριουδάκια μακριά από τους παπαράτσι.

 

 

 

Να σημειώσουμε πως το 2016 ο pop star είχε έρθει και πάλι στην Ελλάδα για διακοπές και είχε φτιάξει μάλιστα ένα βιντεάκι για να υμνήσει τις υπέροχες παραλίες και εικόνες της Σαντορίνης καθώς και τα ηλιοβασιλέματα. 

 

 

Σε μία από τις φωτογραφίες τους βλέπουμε να δοκιμάζουν ελληνικά πιάτα, ενώ σε μια άλλη κάνουν βόλτα στα σοκάκια της Μήλου. 

 

 

 

 

Ο 27χρονος τραγουδιστής και το top model έφτασαν με ελικόπτερο στο νησί των ανέμων και αργότερα φημολογείται πως ταξίδεψαν στην Ίο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ