Ντίβα η Salma Hayek στο εξώφυλλο του Elle Mexico: Το σπαγγάτο της 54χρονης ηθοποιού, τα στρας, η κόκκινη τουαλέτα (φωτό)

«Γνωρίζω 15χρονα κορίτσια που είναι πιο μεγάλα από εμένα»

Ντίβα η Salma Hayek που φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του Elle Mexico για το τεύχος Ιουλίου φορώντας μια λαμπερή δημιουργία και έχοντας ένα εντυπωσιακό χτένισμα, σαν σταρ μιας άλλης εποχής.

Η 54χρονη ηθοποιός και σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Γάλλου επιχειρηματία François-Henri Pinault (λεχουν μαζί και μια13χρονη κόρη) δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram μερικές εικόνες από την φωτογράφιση που έκανε για το γνωστό περιοδικό.

Μάλιστα σε μια από αυτές είναι καθισμένη στο πάτωμα και κάνει σπαγκάτο! Φοράει ένα μπεζ φόρεμα με μπλε άνθη και nude πέδιλα με πλατφόρμα.

Σε άλλη πάλι φωτογραφία που δημοσιεύτηκε η Μεξικάνα ηθοποιός απεικονίζεται με μια κατακόκκινη τουαλέτα, ένα από τα χρώματα που της πηγαίνουν περισσότερο αφού έρχεται σε αντίθεση με τα σκουρόχρωμα μαλλιά της.

Instagram/salmahayek/@zoemcconnell para @joonrepresents

Ακόμα η Salma Hayek πόζαρε και με μια μαύρη τουαλέτα με μεταλλικές λεπτομέρειες ενώ στο λαιμό της φορούσε ένα πολύχρωμο κολιέ με λαμπερά κρόσια.

«Δεν θα γίνω ποτέ μεγάλη, έχω πολύ περιέργεια για την ζωή. Γνωρίζω 15χρονα κορίτσια που είναι πιο μεγάλα από εμένα» είπε μεταξύ άλλων στο Elle Mexico.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ