Άδωνις Γεωργιάδης: Έχει έρθει η ώρα να ωριμάσουμε στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν άλλα λεφτά - Aν έρθει η πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε (βίντεο)

Προειδοποίηση από τον υπουργό Ανάπτυξης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση, σε σχέση με τις αλλαγές που έρχονται από την 1η Ιουλίου σε εστίαση και ψυχαγωγία.

Ο υπουργός, μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN είπε: «Έχει έρθει η ώρα να ωριμάσουμε. Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Αν έρθει πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε οικονομικά», υποστήριξε, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο τέταρτου κύματος κορωνοϊού.

«Ο εμβολιασμένος κινδυνεύει λιγότερο»

Επιπλέον, τόνισε πως αντιλαμβάνεται την κριτική, αν και δεν έχει καταλάβει ποια είναι η αντιπρόταση από όσους αντιδρούν. «Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή ταυτόχρονα, το κράτος δίνει ένα εμβόλιο δωρεάν και κάνεις τα κουμάντα σου στη ζωή.

 

 

Αν δεν θες εμβόλιο, κάνε rapid test», ανέφερε, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα φτάσουμε το 50% με 60% εμβολιασμών στο τέλους του καλοκαιριού, ωστόσο «θέλει πάνω από 75%».

«Ο εμβολιασμένος κινδυνεύει λιγότερο. Η πολιτεία ρυθμίζει τα της ανθρώπινης κυκλοφορίας και κανονικότητας. Να μην υπήρχε καμία διάκριση, ούτε ιός, ούτε πόλεμος», υπογράμμισε επιπλέον ο υπουργός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ