Η Jessica Alba αποχαιρετά τις ανταύγειες της με τον πιο αστείο τρόπο: Το βίντεο με την κομμώτριά της και η αλλαγή στα μαλλιά (φωτό)

«Μην το κάνεις... Δεν το κάνω... Το έκανα!»

Μια αλλαγή στα μαλλιά της απόφάσισε να κάνει η Jessica Alba που δημοσίευσε στα social media ένα χιουμοριστικό βίντεο με την κομμώτριά της.

Ειδικότερα η 40χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας ανέρτησε στο Instagram αλλά και στο Tik Tok το σύντομο αυτό βίντεο στο οποίο είναι μαζί με την hair stylist Brittney Ryan.

Απί πίσω πάιζει ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα που χρησιμοποιείται σε πολλά βίντεο του Tik Tok ενώ οι δύο γυναίκες μιμούνται πως κάνουν τις φωνές.

Ο διάλογος πάει ως εξής: «Μην το κάνεις δεν αξίζει - Δεν θα το κάνω απλά το σκέφτομαι... - Το έκανα!». Και τότε η κομμώτριά της γυρνάει και δείχνει τον εαυτό της ενώ στο βίντεο αναγράφεται «όχι εγώ το έκανα» εννοώντας πως εκείνη ήταν που έβαψε και έκοψε τα μαλλιά της.

Όσο για την αλαλγή, όπως θα δείτε και στην εικόνα η Jessica Alba είπε αντίο στις ανοιχτόχρωμες ανταύγειες της και πλέον είναι μελαχρινή.

Η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της, τον παραγωγό Cash Warren έχουν τρία παιδιά, την 13χρονη Honor, 9χρονη Haven και τον 3χρονο Hayes.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ