Άλλη μια tres chic εμφάνιση από τη βασίλισσα Λετίσια: Fashion Icon με navy - λεοπάρ σύνολο Victoria Beckham & ψηλοτάκουνες κόκκινες γόβες (φώτο)

Μαθήματα στιλ 

H βασίλισσα Λετίσια , τη Δευτέρα, ήταν η  πρόεδρος στην τελετή έναρξης της Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής , Τυφλών που έγινε στη Μαδρίτη, από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παγκόσμια διοργάνωση για τους τυφλούς . 

Αυτή η διεθνής συνάντηση που οργανώθηκε από το ίδρυμα ONCE (Organización Nacional de Ciegos Españoles - National Organisation of the Spanish Blind), η οποία είχε αναβληθεί λόγω της επιδημίας Covid-19, συγκεντρώνει περισσότερους από 4.000 συμμετέχοντες (συμπεριλαμβανομένων 3.500 ατόμων με προβλήματα όρασης), αυτοπροσώπως και online, από 190 διαφορετικές χώρες για να καθορίοουν το μέλλον των 285 εκατομμυρίων τυφλών σε όλο τον κόσμο

Για την εναρκτήρια τελετή της Συνόδου τη Δευτέρα, η βασίλισσα Λετίσια φόρεσε ξανά ένα υπέροχο navy-λέοπαρ σύνολο της Victoria Beckham.

Το σύνολο αποτελείται από μίντι φούστα και ασορτί πουκάμισο.

Το ίδιο σύνολο φόρεσε για πρώτη φορά η βασίλισσα της Ισπανίας, το Νοέμβριο του 2019 στη Βαρκελώνη, για μια εμφάνιση σε σχέση με το Ίδρυμα Princess of Girona, αναφέρει η Paris Match.

Όπως και τότε, έτσι και τη Δευτέρα η Λετίσια, συνδύασε το σύνολο της με κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες.

Στην ομιλία της κατά την έναρξη της συνόδου η Λετίσια αναφέρθηκε στα προβλήματα που πρέπει να απασχολήσουν την κοινότητα των τυφλών:

Εκπαίδευση, εργασία, ένταξη στο κοινωνικό σύνολο, ιατρική περίθαλψη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ