Κρήτη: Η 29χρονη Βιολέτ αγνοείται για 6η ημέρα, αγωνία για τον εντοπισμό της - Τι έκανε πριν εξαφανισθεί; (φωτό -βίντεο)

H νεαρή κοπέλα δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και ημέρες... 

Χωρίς αποτέλεσμα, εξακολουθούν να «χτενίζουν» την περιοχή από την Παλαιόχωρα προς το Ελαφονήσι οι αρχές για τον εντοπισμό της 29χρονης Βιολέτ Γκιγκανό από τη Γαλλία. 

 

 

Η κοπέλα αγνοείται εδώ και έξι ημέρες ενώ η τελευταία φορά που έδωσε σημεία ζωής ήταν με την ανταλλαγή μηνυμάτων με τη μητέρα της στις 24 Ιουνίου. Ήταν μηνύματα με τα οποία έδειχνε τη χαρά της που ήταν στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στα Χανιά.

29chroni

gallida-5

Missing Alert  από το «Χαμόγελο του παιδιού» 

Με τις έρευνες εντοπισμού της να μην έχουν αποδώσει καρπούς εκδόθηκε χτες το απόγευμα από το «Χαμόγελο του παιδιού».

«Εξαφανίστηκε την Πέμπτη 24 Ιουνίου από το Ελαφονήσι της Κρήτης, η Βιολέτ Γκιγκανό, 29 ετών.

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Βιολέτ Γκιγκανό σήμερα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Βιολέτ Γκιγκανό έχει ύψος 1.48 μ., έχει μαύρα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Έχει μια κηλίδα στην πλάτη, ανάμεσα στους ώμους.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το “Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, στην “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000”, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

gigano

Η τελευταία φωτογραφία που είχε αναρτήσει ήταν από το Ελαφονήσι δηλώνοντας ότι είχε φτάσει εκεί μετά από πεζοπορία τριών ωρών. Το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε νοικιάσει για τις διακοπές της εντοπίστηκε στην περιοχή Κριός.  Στο όχημά της το οποίο εντοπίστηκε, βρέθηκε συσκευή GPS και βαλίτσα στο πορτ – μπαγκάζ, ενώ τα ευρήματα εξετάζονται από τις αρχές. Οι αρχές εκτιμούν άφησε εκεί προκειμένου να περπατήσει μέχρι το Ελαφονήσι.

Η κοπέλα, που έκανε πεζοπορικό τουρισμό, επικοινώνησε με τους γονείς της στις 24 Ιουνίου για να τους πει ότι σκόπευε να επισκεφθεί το Ελαφονήσι. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της, με αποτέλεσμα οι γονείς της ενημερώσουν τις γαλλικές και ελληνικές αρχές. Από την Τρίτη 29 Ιουνίου δόθηκε σήμα για να βρεθεί η νεαρή κοπέλα.

29xroni

Σύμφωνα με τον Τοπικό Σύμβουλο Παλαιόχωρας Λευτέρη Βαρδουλάκη, στο σημείο της αναζήτησης και συγκεκριμένα στο Κεδρόσασος εντοπίστηκε ένα smart watch με strass -άρα γυναικείο-, που πιθανώς ανήκε στην 29χρονη. Το «έξυπνο ρολόι» παραδόθηκε στο ναυαγοσώστη, για να εξαφανιστεί στην συνέχεια, αφού πιθανότατα το πήρε κάποιος από την εξέδρα που το είχε αφήσει αναφέρει το cretapost

gallida-ert

gallida-4

 

 

Σε δηλώσεις του o προϊστάμενος τμήματος Πολιτικής Προστασίας Χανίων, Γιάννης Βερυκοκίδης, δήλωσε:

«Οι έρευνες γίνονται κοντά στην περιοχή που βρέθηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού της. Βέβαια, η περιοχή αυτή, από το σημείο που άφησε το αυτοκίνητό της, είναι απόσταση 20 χιλιομέτρων και ενδιάμεσα υπάρχει ορειβατική διαδρομή και πολύ δύσκολη και επικίνδυνη» υπογραμμίζοντας ότι μέχρι τώρα η περιοχή ερευνήθηκε σχεδόν όλη από ξηρά, θάλασσα και αέρα.

gallida-ert-2

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στη μεγάλη επιχειρηση εντοπισμού της κοπέλας σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αρχές χρησιμοποιούν drones, εκπαιδευμένο σκύλο ενώ στην επιχείρηση συμμετέχουν άνδρες της αστυνομίας, του λιμενικού σώματος, της πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ