AXDW: Η Aesthet παρουσιάζει καλοκαιρινές δημιουργίες, μοντέρνα σύνολα και resort wear Ελλήνων σχεδιαστών (φωτό)

Μοναδικές δημιουργίες για κάθε στυλ στο 3ο επεισόδιο της 28ης διαδικτυακής Athens Xclusive Designers Week!

Πρωτότυπες, άνετες και made in Greece δημιουργίες παρουσιάστηκαν στο τρίτο επεισόδιο της διαδικτυακής εβδομάδας μόδας της Αθήνας.

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα Ελλήνων Σχεδιαστών, Aesthet παρουσίασε επιλεγμένα looks από την Summer 2021 συλλογή των Ancient Kallos, Angelos Bratis, Annie P, CKontova, Cristina Beautiful Life, Daphne Valente, Elena Makri, Etoile Coral, Greek Archaic Kori, Karima, Laviate, Levinia, Madame Shoushou, Nidodileda, Pearl & Caviar, Sadh, Stefania Vaidani, The Knl’s, Themis Z, Vassia Kostara, Yiorgos Eleftheriades, Zeus+Dione. Δημιουργίες υψηλής αισθητικής, μοντέρνες προτάσεις και μοναδικά fashion items των πιο περιζήτητων Ελλήνων σχεδιαστών ξετυλίγονται μέσα σε ένα fashion film με φόντο τη θάλασσα και το καταγάλανο ουρανό.

Κομψές γραμμές και πρωτότυπα μοτίβα συνθέτουν μοναδικές εμφανίσεις, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας.

Αυτή τη σεζόν η εβδομάδα μόδας της Αθήνας δίνει έμφαση στο ΤΩΡΑ, «Now ’21», αναδεικνύοντας προσωπικότητες του σήμερα οι οποίες μέσα από τα έργα και τον τρόπο ζωής τους αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση.

Στόχος της AXDW είναι να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα τόσο των σύγχρονων όσο και των επόμενων γενεών δίνοντας τους ώθηση σε νέες ιδέες ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον .

Σε κάθε διοργάνωση η εβδομάδα μόδας της Αθήνας στηρίζει εκστρατείες και σκοπούς με κοινωφελή χαρακτήρα.

Αυτή τη σεζόν στο πλαίσιο του concept του «Now 21» η Athens Xclusive Designers αναγνωρίζοντας την αυξημένη ανάγκη δωρεάς αίματος και με αφορμή την Παγκόσμια μέρα του Εθελοντή Αιμοδότη διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία στο παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού σε συνεργασία με το Bloode , αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο κάποιους από τους σύγχρονους ήρωες όπως είναι οι εθελοντές αιμοδότες.

Δείτε περισσότερες φωτό στο Slide Show 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ