Η εβδομάδα της βασίλισσας Ελισάβετ στη Σκωτία - Τα εγκαίνια, οι συναντήσεις - τα κομψά outfit σε γαλάζιο και μωβ (φώτο)

Συναντήσεις με την πρωθυπουργό της Σκωτίας και την Πρόεδρο του Κοινοβουλίου

Οι υποχρεώσεις της βασίλισσας Ελισάβετ, την δεύτερη ημέρα της "Βασιλικής Εβδομάδας στη Σκωτία", περιελάμβαναν την Τρίτη συναντήσεις με την πρωθυπουργό της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζιον και με την Πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Άλισον Τζόνστοουν.

Την ίδια μέρα η βασίλισσα Ελισάβετ εγκαινίασε τοτο πρόσφατα ανακαινισμένο Argylls Museum, στο Κάστρο του Στίρλινγκ, στη Σκωτία .

 

 

Την προηγουμένη μέρα η 95χρονη βασίλισσα , συνοδεύομενη από τον εγγονό της Πρίγκιπα Ουίλιαμ, εγκαινίασε τις νέες εγκαταστάσεις του εργοστασίου αναψυκτικών AG Barr - το οποίο κατασκευάζει το θρυλικό σκωτσέζικο ποτό Irn Bru- στο Cumbernauld, όχι μακριά από τη Γλασκόβη, και έλαβε μέρος στην παραδοσιακή και πολύ επίσημη τελετή απονομής, στο Palace of Holyroodhouse την πόλη του Εδιμβούργου.

 

 

Την τρίτη η σύζυγος του εκλιπόντος Πρίγκιπα Φίλιππου, δέχθηκε στην κατοικία της στο Palace of Holyroodhouse, διαδοχικά την Πρωθυπουργό της Σκωτίας και στη συνέχεια την Πρόεδρο του Κοινοβουλίου.

 

 

Αυτές οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν με σεβασμό στους κανόνες της κοινωνικής απόστασης που επέβαλε η επιδημία Covid-19, αναφέρει η Paris Match.

 

 

Για τις συναντήσεις η βασίλισσα φόρεσε ένα γαλάζιο φόρεμα με λευκές μαργαρίτες.

 

 

Την πρώτη ημέρα της "Βασιλικής Εβδομάδας στη Σκωτία," για την επίσημη τελετή στο  Palace of Holyroodhouse , και την επίσκεψη στις  τις νέες εγκαταστάσεις του εργοστασίου αναψυκτικών AG Barr η βασίλισσα φόρεσε γαλάζιο μαντό, ασορτί καπέλο και λευκό floral φόρεμα.

 

 

Ενώ για την επίσκεψη της στο Argylls Museum, επέλεξε το αγαπημένο της χρώμα: Φόρεσε μωβ μαντό με ασορτί καπέλο και εμπριμέ φόρεμα στις αποχρώσεις του μωβ,

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ