Φρικιαστική Story of the day: 28χρονη σκότωσε & τα τρία παιδάκια της - 2 μηνών - 3 & 4 ετών - Γιατί τα έπνιξε (φώτο-βίντεο)

Τα ψυχολογικά προβλήματα η αιτία της δολοφονίας των παιδιών; 

Μία απίστευτη ιστορία που προκαλεί φρίκη είδε το φως της δημοσιότητας.

Μια 28χρονη γυναίκα που φέρεται ότι σκότωσε τα τρία μικρά της παιδιά στο σπίτι της  στο ανατολικό Λος Άντζελες αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες: Μία για κάθε φόνο και επιπλέον την κατηγορία για θανατηφόρα επίθεση σε παιδί, ανακοίνωσε το γραφείο του τοπικού εισαγγελέα στο Λος Άντζελες.

Για την πρώτη εμφάνιση της παιδοκτόνου Sandra Chico, ενώπιον του δικαστή απαγορεύτηκαν οι κάμερες μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η ανακοίνωση της καταδίκης της, αναβλήθηκε για τα μέσα Ιουλίου ενώ η εγγύηση που καλείται να καταβάλει αυξήθηκε από δύο σε 6 εκατομμύρια δολάρια.


"Μέσα σε μια στιγμή, τρία αθώα παιδιά έχασαν τη ζωή τους. Τίποτα δεν είναι πιο σπαρακτικό από την τραγική προδοσία ενός γονιού, ο οποίος αποτυγχάνει στο να προστατέψει το ίδιο του το παιδί" είπε ο εισαγγελέας, George Gascón.

Τα τρία θύματα της 28χρονης γυναίκας είναι τα τρία παιδιά της , των οποίων οι σοροί ταυτοποιήθηκαν:

Είναι η 4χρονη Mia Rodriguez, ο 3χρονος αδελφός της Mason Rodriguez και ο αδελφός τους Milano Rodriguez, ο οποίος ήταν μόλις  δύο μηνών, αναφέρει το ABC7.

Οι αστυνομικοί του γραφείου του Σερίφη έσπευσαν στο σπίτι της 28χρονης ύστερα από μία κλίση στο 911, τη Δευτέρα λίγο μετά τη 1,00 το μεσημέρι.

Βρήκαν τα τρία παιδιά αναίσθητα να μην μπορούν να αναπνεύσουν. Διασώστες που έσπευσαν στο σημείο , προσπάθησαν να επαναφέρουν τα παιδιά, αλλά ήταν ήδη νεκρά. 

Οι αξιωματικοί από το γραφείο του Σερίφη , δεν ανακοίνωσαν τον τρόπο με τον οποίο πέθαναν τα παιδιά, αλλά μέλη της οικογένειας λένε ότι η Sandra Chico, τα έπνιξε και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Την Τρίτη, ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες Alex Villanueva είπε ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις προβλημάτων στο σπίτι της οικογένειας.

"Ήταν μια απρόσμενη τραγωδία. Δεν υπήρχαν κλήσεις στην υπηρεσία, ούτε καταγγελίες για κακοποίηση παιδιών" , είπε

Facebook

Η γιαγια των παιδιών από την πλευρά του μπαμπά τους, δήλωσε ότι ο πατέρας εργαζόταν την ώρα που συνέβη η τραγωδία.

Την Τρίτη έγινε στο σπίτι των παιδιών ολονύκτια δέηση με κεριά στη μνήμη τους.

Η Chico ανακρίθηκε και συνελήφθη στη συνέχεια.

 Αναμένεται η νεκροψία των παιδιών, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο πίσω από τις δολοφονίες.

Αστυνομικός δήλωσε στα ΜΜΕ ότι τα παιδιά είχαν σημάδια στραγγαλισμού.

Οι συγγενείς της Sandra Chico, ζήτησαν από τον κόσμο να μην την κατακρίνει γιατί αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

 Η μεγαλύτερη αδελφή της,28χρονης δήλωσε ότι μάλλον έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ