Αγρίνιο: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία & οι φωτογραφίες του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό & πορνογραφία ανηλίκων - Ποιος είναι (φώτο)

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αγρινίου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του ιερέα, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων, ασέλγεια καθώς και κατοχή υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αγρινίου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού άνδρα, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση παραγωγής και κατοχής υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, παραγωγής υλικού που συνδέεται με την εκμετάλλευση της ανάγκης ανηλίκου και με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας και ο δράστης είναι πρόσωπο στον οποίο έχουν εμπιστευθεί ανήλικο για να τον επιβλέπει ή να φυλάσσει, έστω και προσωρινά, βιασμού κατά συρροή, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση, καθώς και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση ο οποίος την 23-06-2021, είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου.

Πρόκειται για τον Δροσοπαναγιώτη Θεόδωρο του Δημοσθένη και της Γιαννούλας, γεννηθέντα στις 29-5-1972 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 26410 22520 & 26410 30168 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, από την παραγγελία εκτέλεσης της διάταξης, αρχής γενομένης από 01-07-2021.

Πέραν του χρονικού ορίου των έξι μηνών, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ