Αντόνιο Μπαντέρας: Πέμπτη ημέρα γυρισμάτων για την ταινία “The Enforcer” & ''καταδίωξη'' στον περιφερειακό - Μαζί του & η Αμερικανίδα σταρ Κέιτ Μπόσγουρθ (φωτό - βίντεο)

Στο λιμάνι για γυρίσματα...

Γυρίσματα αργά το απόγευμα όπως και με την έλευση της νύχτας στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης βρίσκονται αυτή το φορά στο... μενού της παραγωγής της ταινίας "The Enforcer" με τον Αντόνιο Μπαντέρας που διανύει την πέμπτη ημέρα γυρισμάτων στην πόλη.

Συγεκριμένα, σκηνές σε χώρους της εμβληματικής παράκτιας υποδομής της μεγαλύτερης πόλης της Βόρειας Ελλάδας προγραμματίζεται να ολοκληρωθούν περίπου στο δειλινό της Παρασκευής, ενώ το κέντρο της πόλης ετοιμάζεται και για ένα Σάββατο που, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα είναι επίσης γεμάτο κινηματογραφική δράση.

Μετά λοιπόν από τα πρώτα πλάνα της Δευτέρας, τις σκηνές στην περιφερειακή οδό και πριν ο μηχανισμός κινηθεί για λήψεις στον κεντρικό αστικό της πόλης, οι «αχανείς» χώροι του ΟΛΘ θα φιλοξενήσουν συνεργεία και το καστ του "The Enforcer" ενώ δίπλα στον Αντόνιο Μπαντέρας θα προστεθεί στο επόμενο διάστημα και η συμπρωταγωνίστρια του Κέιτ Μπόσγουρθ.

 

 

Η Αμερικανίδα σταρ θα ξεκινήσει άμεσα την τελική της προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη και θα συμμετέχει στα γυρίσματα τις επόμενες ημέρες.

Η παραγωγή πάντως έχει ήδη συλλέξει "δείγματα γραφής" και για τις αρχές της πόλης σε όλα τα επίπεδα μέχρι σήμερα.

 

 

Απαντώντας στο αίτημα για μια πρώτη αποτίμηση, οι συντελεστές δηλώνουν απολύτως ικανοποιημένοι σε όλα τα επίπεδα, και από την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και από τον Δήμο Θεσσαλονίκης που λειτουργούν μέχρι τώρα μέσα σε μια άψογη συνεργασία.

Πρόσω ολοταχώς λοιπόν και για τις υπόλοιπες τέσσερις εβδομάδες γυρισμάτων ενώ και το βράδυ οι κινηματογραφιστές αναμένουν τον -δίχως το εντυπωσιακό Plymouth Baracuda- σταρ Αντόνιο Μπαντέρας με θέα τον Θερμαϊκό κόλπο από το λιμάνι της πόλης, να έχει ένα ακόμη πετυχημένο "take" της ταινίας.

 

 

Κάθε ημέρα που κυλά ομαλά για το "The Enforcer" βοηθά ώστε να συνεχίσει η Ελλάδα γενικότερα και η Θεσσαλονίκη ειδικότερα, να λαμβάνει... υψηλές βαθμολογίες από την Χολιγουντιανή βιομηχανία των οπτικοακουστικών παραγωγών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ