Χρήστος Παππάς: Οδηγείται στις φυλακές Δομοκού - Αγνώριστος ο υπαρχηγός της ΧΑ (βίντεο)

 

Παίρνει τον δρόμο για τις φυλακές ο Χρήστος Παππάς...

Με αυτοκινητοπομπή από τη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι στον Εισαγγελέα Εφετών ο φυγόποινος Χρυσαυγίτης, Χρήστος Παππάς, όπου του επιδοθηκε το φυλακιστήριο.

Το «δεξί χέρι» του Νίκου Μιχαλολιάκου και ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (01/07/21) στην περιοχή του Ζωγράφου, θα μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού. Παρελήφθη από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής όπου θα τον μεταφέρουν στις φυλακές.

 

 

Για την 52χρονη ο κ. Σταυριανάκης είπε ότι θα παρευρεθεί στο αυτόφωρο σήμερα για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία».

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Παππάς είχε εξαφανιστεί από την 1 Οκτωβρίου 2020, λίγο πριν την απόφαση του δικαστηρίου που τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών, για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Από τότε καταζητείτο από τις αστυνομικές αρχές και τελικά συνελήφθη χθες από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.).

 

 

 

 

Δικηγόρος Χρήστου Παππά: Ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός από το συγκεκριμένο σπίτι

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Χρήστου Παππά, Περικλής Σταυριανάκης, δήλωσε πως ο χρυσαυγίτης ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός από το συγκεκριμένο σπίτι.

«Συνελήφθη χθες βράδυ με συντονισμένη ενέργεια ο Χρ. Παππάς, κρατήθηκε στην Αντιτρομοκρατική και προσήχθη στον εισαγγελέα για να εκτελεστεί η απόφαση.

Ο εισαγγελέας διέταξε τη φυλάκιση στο Κέντρο Κράτησης Δομοκού, θα πάει στο συγκεκριμένο κατάστημα. Ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός από το συγκεκριμένο σπίτι. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ήθελε να παραδοθεί, μου είχε στείλει μαθαίνω ένα γράμμα, αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα. Ακόμη δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Νομίζω πως βρισκόταν στην Αθήνα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ