Μαρία Κίτσου - Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Διακοπές για το ζευγάρι των Άγριων Μελισσών στην Πορτογαλία & την Ισπανία - Το καλοκαίρι της Λενιώς & του Λάμπρου (φωτό)

Πήραν Ευρωπαικό αέρα και επιστρέφουν για έναν δυναμικό χειμώνα με μπόλικες... Άγριες Μέλισσες...

Τις καλοκαιρινές διακοπές τους απολαμβάνουν το τελευταίο διάστημα οι ηθοποιοί των Άγριων Μελισσών.

Μετά το τέλος της δεύτερης σεζόν,  όλοι οι συντελεστές και πρωταγωνιστές ξεκουράζονται για να ανακτήσουν δυνάμεις, για τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου- ο οποίος αναμένεται να είναι συγκλονιστικός - και τα οποία θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιούλιο. 

Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Λενιώ και  ο Λάμπρος της αγαπημένης σειράς, ξεκίνησαν νωρίς τις διακοπές τους και δεν έμειναν μόνο στην Ελλάδα αλλά ταξίδεψαν και στο εξωτερικό. 

Συγκεκριμένα ο αγαπημένος ηθοποιόςμ, Δημήτρης Γκοτσόπουλος ταξίδεψε μέχρι την Ισπανία όπου και μας έδειξε πολλά στιγμιότυπα από την μαγική χώρα. 

Η Μαρία Κίτσου επίσης μας έδειξε κάποιες από τις εξορμήσεις που έκανες τα ελληνικά νησιά αλλά και στις θάλασσες, μαζί με καλές της φίλες. 

Μία ανάρτηση της όμως μας έκανε εντύπωση, αφού πόζαρε με μία καλή της φίλη, κρατώντας έναν ανανά στο χέρι και στην τοποθεσία... Πορτογαλία

Sημασία πάντως έχει ότι γεμίζουν μπαταρίες και θα επιστρέψουν για έναν πού δυναμικό τρίτο κύκλο! 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ