F5 και Pylones Hellas κλείνουν 20 χρόνια συνεργασίας και μοιράζονται το όραμά τους για το μέλλον του ψηφιακού μετασχηματισμού Ελλάδας και Κύπρου

Από το 2018, η F5 έχει επενδύσει για να ζωντανέψει αυτό το όραμα, με πάνω από 2 δις $ σε εξαγορές.

 

Η Pylones Hellas, o πάροχος προηγμένων λύσεων πληροφορικής για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις - με μακρά παρουσία 23 και πλέον ετών σε Ελλάδα & Κύπρο, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης κλείνει φέτος 20 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με την F5,  ηγέτιδα στον τομέα του multi-cloud application security & delivery.

Στην κοινή ψηφιακή συνέντευξη Τύπου, εκπρόσωποι της F5 και της Pylones Hellas, αναφέρθηκαν στις βασικές αρχές και αξίες πάνω στις οποίες δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε αυτή η πολυετής συνεργασία, ενώ παρουσιάστηκε και το όραμα για τις μελλοντικές λύσεις που θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος στον τομέα της ασφάλειας και των εφαρμογών για το μέλλον του ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Ο Αλέξανδρος Διογένους, Πρόεδρος της Pylones Hellas, άνοιξε την ψηφιακή εκδήλωση δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι: «Η F5 είναι συνοδοιπόρος μας τα τελευταία 20 χρόνια και συνώνυμο του security. Αυτό που κάνει αυτή τη συνεργασία, τόσο δυνατή, με αντοχή και συνεχώς εξελισσόμενη στο χρόνο, είναι ότι ως συνεργάτες παραδίδουμε στους πελάτες μας, ότι υποσχόμαστε. Και με την F5 δεν έχουμε αστοχήσει ποτέ!»

Στα 20 χρόνια συνεργασίας, της Pylones Hellas με την F5 στην ελληνική και κυπριακή αγορά σημειώθηκαν πολλές επιτυχίες και διακρίσεις. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Pylones Hellas, «Ανεξάρτητα από το που οι πελάτες μας αναπτύσσουν τις εφαρμογές τους, ο στόχος μας παραμένει πάντα ο ίδιος με ελάχιστες παραλλαγές εδώ και 20 χρόνια: πιο ευέλικτη ανάπτυξη και διαχείριση εφαρμογών, χωρίς ποτέ να διακυβεύεται η ασφάλεια ή η απόδοση.

Όλα αυτά τα χρόνια μας εμπιστεύτηκαν πάνω από 150 επιχειρήσεις με περισσότερα από 500 project να έχουν εκτελεστεί για λογαριασμό της F5. Πάνω από το 80% των τραπεζών, το 90% των Telcos και το 50% των ασφαλιστικών εμπιστεύονται της λύσεις της F5 και της Pylones. Το μέλλον φαντάζει ακόμη πιο ενδιαφέρον καθώς οι δυο εταιρείες βρίσκονται από κοινού πιο κοντά από ποτέ στο να φτάσουν σε κάθε εφαρμογή, ανεξάρτητα από την τοποθεσία της, με υπηρεσίες που εκτείνονται από τον κώδικα έως την παράδοση της εφαρμογής.»

Η F5 τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία του ψηφιακού άλματος που συντελείται στην Ελλάδα και την Κύπρο καθώς η περιοχή συνεχίζει να προσαρμόζεται σε πρωτοφανείς αλλαγές. Ο Aran Erel, Country Manager της F5 σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο οι δύο εταιρείες προάγουν και απλοποιούν τις ψηφιακές προκλήσεις των πελατών τα τελευταία 20 χρόνια σημειώνοντας ότι, «Η πανδημία έχει επιταχύνει σε μεγάλο βαθμό έναν παγκόσμιο ψηφιακό μετασχηματισμό που ήταν ήδη σε εξέλιξη στην Ελλάδα και την Κύπρο.

 

 

Η πρόοδος που κανονικά θα χρειαζόταν μια δεκαετία για να συμβεί, έχει προχωρήσει σε ένα μόνο χρόνο. Ωστόσο, μόνο οι οργανισμοί που διαθέτουν το σωστό συνδυασμό πληροφοριών και αυτοματισμού θα είναι σε θέση ανταποκριθούν και να αναγνωρίσουν την ύπαρξη ζητημάτων διαθεσιμότητας και απόδοσης πριν αυτά προκύψουν ή θα είναι έτοιμοι να δράσουν αρκετά γρήγορα για να τα αποτρέψουν. Μέχρι τότε, πολλοί δεν θα μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από τον πραγματικό ψηφιακό μετασχηματισμό.»

Επισημαίνοντας στοιχεία από την ετήσια έκθεση State of Application Strategy (SOAS) της F5, ο κ. Erel, υπογράμμισε τη σημασία  που έχει οι οργανισμοί να είναι σε θέση να προσαρμοστούν και να επωφεληθούν από τη σύγκλιση των νέων τάσεων.

Τα στελέχη της F5, ανέλυσαν τις ψηφιακές τάσεις μετασχηματισμού και το όραμα της F5 για "Adaptive Applications". Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση SOAS της F5, οι περισσότεροι οργανισμοί θα συνεχίσουν να διαχειρίζονται τόσο παραδοσιακές όσο και σύγχρονες εφαρμογές και αρχιτεκτονικές.

Όπως αναμενόταν, ο COVID-19 ήταν ο κύριος παράγοντας για την επιτάχυνση της κίνησης στο cloud και στις λύσεις SaaS. Ταυτόχρονα, οι οργανισμοί έρχονται αντιμέτωποι με την αρχιτεκτονική πολυπλοκότητα που προκύπτει από την προσθήκη λύσεων SaaS και edge, συντηρώντας τις on-premises υποδομές και τα multi-cloud περιβάλλοντα τους, εκσυγχρονίζοντας παράλληλα της εφαρμογές τους. Το SaaS-based security αναγνωρίστηκε ως η κορυφαία στρατηγική εστίαση των οργανισμών για τα επόμενα δύο έως πέντε χρόνια και το Edge computing είναι επίσης έτοιμο να προσελκύσει μεγάλη προσοχή το 2021 και μετά. 

Για να βοηθήσει τους οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο να επωφεληθούν από αυτές τις μεταβαλλόμενες τάσεις, η F5 έχει μεταμορφωθεί σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια. «Το όραμά μας στην F5, είναι ένας κόσμος πραγματικά προσαρμόσιμων εφαρμογών στα μέτρα των πελατών», δήλωσε ο Motti Ben Shoshan, επικεφαλής καναλιού και διανομής για Ελλάδα και Κύπρο στην F5.

«Αυτό σημαίνει εφαρμογές που αυτοματοποιούν redundant processes για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, αλλά και εφαρμογές που επεκτείνονται και συμβαδίζουν με βάση τις ανάγκες απόδοσης. Σημαίνει επίσης εφαρμογές που μπορούν να προστατευτούν και να κάνουν την τηλεμετρία να πιο έξυπνη».

Από το 2018, η F5 έχει επενδύσει για να ζωντανέψει αυτό το όραμα, με πάνω από 2 δις $ σε εξαγορές.

Πιο συγκεκριμένα, 
    • Η εξαγορά της NGNIX (2019) επιτρέπει την απλοποίηση και τον εκσυγχρονισμό εφαρμογών σε κλίμακα με υψηλές αποδόσεις. 
    • Η Shape Security (2020) πρωτοπόρος στο fraud και abuse prevention, προσθέτει προστασία από αυτοματοποιημένες επιθέσεις, botnets και στοχευμένη απάτη, στο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της F5. 
    • Με την προσθήκη της τεχνολογίας της Volterra (2021), που είναι η πρώτη παγκόσμια πλατφόρμα edge-as-a-service, η F5 δημιουργεί μια κορυφαία πλατφόρμα για επιχειρήσεις και παρόχους υπηρεσιών, οι οποία θα είναι ασφαλής και app-driven με απεριόριστες δυνατότητες. 

Σαν επιστέγασμα αυτής της γιορτής, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μπουν στο επετειακό web page που σχεδιάστηκε για τον εορτασμό της 20ετούς συνεργασίας, στο https://www.pylones.gr/20-years-anniversary-pylones-f5/  από τις 1/7/2021 έως και τις 17/12/2021 για να διεκδικήσουν ένα PlayStation 5, μετά από κλήρωση.

Σχετικά με την Pylones Hellas

Η Pylones Hellas, μέλος του κυπριακού ομίλου P.M. Tseriotis Ltd, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 23 χρόνια στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου. Η εταιρεία συνδυάζει υπηρεσίες τόσο ενός IT Systems Integrator όσο και ενός IT Security Integrator, καθιστώντας την πρωτοποριακό πάροχο για την ελληνική αγορά.

Στηριζόμενη στο τρίπτυχο Ασφάλεια, Βελτιστοποίηση και Υψηλή Διαθεσιμότητα, οι λύσεις της Pylones Hellas, απευθύνονται σε μεγάλες εταιρείες όπως τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, βιομηχανίες, εταιρίες στοιχημάτων και τυχερών παιγνίων, και γενικότερα στις επιχειρήσεις που βασίζουν το business τους στο internet ενώ εξελίσσει διαρκώς, ακολουθώντας το παραπάνω τρίπτυχο, τις υποδομές των πελατών της, για τη παροχή με την σειρά τους, υψηλού επιπέδου ψηφιακών υπηρεσιών στους καταναλωτές.

Στρατηγικοί συνεργάτες της Pylones Hellas είναι οι F5, HPE, IBM και Microsoft προσφέροντας πολυάριθμες λύσεις σε τομείς όπως η ασφάλεια, τα ενσύρματα και ασύρματα δίκτυα, το storage, τα business critical συστήματα, τα datacenters και το cloud.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.pylones.gr | LinkedIn | Facebook Page | YouTube

Σχετικά με την F5

H F5 (NASDAQ: FFIV) είναι μια multi-cloud application security and delivery εταιρεία που επιτρέπει στους πελάτες της – ανάμεσα τους οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, πάροχοι υπηρεσιών και κυβερνήσεις - να φέρουν στη ζωή εξαιρετικές ψηφιακές εμπειρίες. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στο f5.com.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε: 
Αλέξανδρος Βαφειάδης -  Τμήμα Marketing & Επικοινωνίας 
Τηλ. 210-7483700 | Fax 210-7480196 | E-mail: avafeiadis@pylones.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ