Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό μας κάνει να νιώθουμε πιεστικά την ανάγκη αλλαγών στη ζωή μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη από τον Κριό θα σχηματίσει την τελευταία της όψη με τον Πλούτωνα τα ξημερώματα του Σαββάτου και θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 3:28 το μεσημέρι που θα περάσει στον Ταύρο και θα παραμείνει όλο το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό σχηματίζεται την Κυριακή και μας κάνει να νιώθουμε πιεστικά την ανάγκη αλλαγών στη ζωή μας, θέλοντας να απαλλαχτούμε από οτιδήποτε δεν μας αρέσει και δεν επιθυμούμε, όμως καθώς οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές αυτή τη στιγμή, τελικά όλο αυτό δημιουργεί θυμό και ατμόσφαιρα έντασης.

Η Σελήνη περνώντας στον Ταύρο θα συναντηθεί με τον Ουρανό σε σύνοδο και τετράγωνο με τον Κρόνο, ενεργοποιώντας την κύρια όψη της χρονιάς που είναι το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού.

Πάντα οι μέρες αυτές είναι δύσκολα προβλέψιμες, διότι τα ξαφνικά και ουρανοκατέβατα μπαίνουν στη μέση αλλοιώνοντας την καθημερινότητα μας. Το στοίχημα των ημερών είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και την ηρεμία μας.

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι είστε αποφασισμένοι να λύσετε τα όποια προβλήματα ή θέματα έχετε είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι, οι λύσεις φαίνεται ότι δεν έρχονται εύκολα και τελικά δημιουργείται περισσότερη αναστάτωση στην καθημερινότητα σας. Πιθανώς, με τις όψεις που επικρατούν το Σαββατοκύριακο, να νιώθετε ότι ένα άτομο παίζει λίγο με το νευρικό σας σύστημα ή προσπαθεί να ρίξει κάπως την αυτοπεποίθηση σας. Όμως, από την άλλη, ίσως εσείς οι ίδιοι νιώθετε έτσι, διότι μπορεί να παρεξηγήσατε κάτι που σας είπε ή πήρατε πολύ προσωπικά μια κριτική.

Το καλύτερο φυσικά που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να διαλευκάνετε την κατάσταση μιλώντας. Από την άλλη, αν νιώθετε ότι δεν έχετε όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα που χρειάζεται για να αποδείξετε κάτι, κάντε ένα βήμα πίσω μέχρι να είστε εντελώς προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε ό,τι συμβαίνει. Μέχρι το μεσημέρι θα είναι πιο πιεστικό το Σάββατο. Μετά θα σας απασχολήσουν περισσότερο οικονομικά ζητήματα, αλλά και πρακτικά ζητήματα της δουλειάς σας, μέσα σε όλα όμως θα ψάξετε και διεξόδους χαράς και διασκέδασης με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο ξεκινά με τη Σελήνη στον Κριό από νωρίς σε φάση κενής πορείας, αλλά στις 3:28μμ θα περάσει στο δικό σας ζώδιο. Έτσι η μέρα μπορεί να ξεκινά έχοντας στο μυαλό σας ένα πρόγραμμα ή συγκεκριμένα πράγματα που θέλετε να κάνετε και μετά να αλλάξετε ρότα, διότι σκεφτήκατε κάτι άλλο ή γιατί είχατε μια πρόσκληση από ένα φιλικό σας πρόσωπο για κάποια άλλη διέξοδο. Και μολονότι η συμπεριφορά σας είναι σταθερή σε γενικές γραμμές, τελικά να καταφέρετε να εκπλήξετε τους άλλους γύρω σας με την παρόρμηση σας.

Η τάση σας από το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως και στη διάρκεια της Κυριακής, καθώς η Σελήνη επισκέπτεται το ζώδιο σας θα είναι να είστε πιο υποκειμενικοί και να βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας, όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στους Ιχθύς το απόγευμα του Σαββάτου θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε καλύτερα αυτό που θέλετε, αρκεί να μην σας πιάνει άγχος ότι οι άλλοι δεν θα το αποδεχτούν. Δεν είναι ανάγκη όμως να μας αποδέχονται όλοι.

Σημασία έχει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους. Κι αυτό αν μη τι άλλο όλοι το εκτιμούν. Η Κυριακή με κάποιο τρόπο είναι πιο βαριά μέρα και με περισσότερα απρόοπτα, αλλά και άγχος, καθώς ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η βιασύνη είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας αγαπητοί μου Δίδυμοι, ιδίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και την εξέλιξη της καριέρας σας. Όμως ούτε η Ρώμη χτίστηκε σε μια μέρα, ούτε μια καριέρα χτίζεται σε μια μέρα. Σταματήστε να αγωνιάτε και να αγχώνεστε και κοιτάξτε να είστε πιο πρακτικοί στους καθημερινούς σας στόχους, χωρίς να βαραίνετε το μυαλό και την ψυχή σας με προσδοκίες. Το 2021 είναι καλύτερη χρονιά για τα επαγγελματικά και πολλοί ήδη το έχετε διαπιστώσει και θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές και στην καριέρα σας προς το θετικότερο.

Όμως το στρες δεν βοηθά πουθενά, αντιθέτως σας αποδυναμώνει. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη περνά στον Ταύρο σε ένα πιο εσωστρεφές κομμάτι του ωροσκοπίου σας και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια και της Κυριακής, ενεργοποιώντας το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ίσως βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες και φόβοι στην επιφάνεια και δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με άλλους. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για τις εξελίξεις στη δουλειά ή να νιώθετε άγχος για το μέλλον. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία ευνοεί αν μη τι άλλο να μιλήσετε στον σύντροφο ή σε έναν καλό φίλο-η και να το βγάλετε από μέσα σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ