«Εύθυμη χήρα» η βασίλισσα Ελισάβετ: Υποδέχτηκε με υπέροχο εμπριμέ και χαμόγελα την Άνγκελα Μέρκελ - Το ευτελές κόσμημα της καγκελαρίου (φωτό & βίντεο)

Λιτή και στα αξεσουάρ της!

Συνάντηση με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ είχε στο κάστρο του Windsor η βασίλισσα Ελισάβετ που επέλεξε ένα υπέροχο εμπριμέ φόρεμα για την περίσταση.

«Εύθυμη χήρα» η Βρετανίδα μονάρχης, μπορεί να έχει πριν μόλις λίγο καιρό τον αγαπημένο της σύζυγο όμως έχει επιστρέψει πλέον «δυναμικά» στα βασιλικά της καθήκοντα, αλλά και στις πολύχρωμές στυλιστικές της επιλογές, που είναι άλλωστε και ένα από τα χαρακτηριστικά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ABC News (@abcnews)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTL Aktuell (@rtlaktuell)

Χαμογελαστή η βασίλισσα με το λουλουδάτο της φόρεμα και τις πέρλες στο λαιμό της συνομίλησε με την Μέρκελ λέγοντάς της μάλιστα ότι "γράφουμε ιστορία" αφού η Γερμανίδα καγκελάριος παραδίδει την εξουσία το φθινόπωρο, έπειτα από 16 χρόνια.

Η Άνγκελα Μέρκελ από την πλευρά της ήταν ντυμένη απλά, κάτι που συνηθίζει άλλωστε, με ένα ανοιχτό μπλε σακάκι και σκούρο παντελόνι.

Με την κλασική κίνηση που κάνει - σταυρώνοντας τα χέρια της - η καγκελάριος φωτογραφήθηκε μαζί με την μονάρχη ενώ δεν γινόταν να μην προσέξουμε και το κολιέ που φορούσε στο λαιμό της.

Υποστηρικτικής της λιτότητας ακόμα και στα αξεσουάρ η Μέρκελ φορούσε ένα μάλλον «χίπικο» κόσμημα με χάντρες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ