Τα καλύτερα red carpet looks της Anya Taylor-Joy: Η Queen Gambit εξελίσσεται σε μια από τις πιο στυλάτες celebrities (βίντεο)

Με την βοήθεια του στυλίστα Law Roach πειραματίζεται φορώντας ρούχα από κορυφαίους σχεδιαστές

Η Anya Taylor-Joy εξελίσσεται σε μια από τις πιο στυλάτες celebrities με τη πρωταγωνίστρια του Queen's Gambit να μας έχει χαρίσει πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί το τελευταίο διάστημα.

Είτε παρουσιάζει το Saturday Night Live, είτε  παρακολουθεί το Met Gala η 25χρονη ηθοποιός έχει φορέσει υπέροχα δημιουργίες μεγάλων οίκων μόδας.



Όπως θα δείτε και στο βίντεο του Harpers Bazaar UK από τις Χρυσές Σφαίρες μέχρι τις πρεμιέρες των ταινιών της επιλέγει κομψά outfits που αποπνέουν την αίγλη του Hollywood.

Η ηθοποιός - γνωστή για τους ρόλους της στο The Queen's Gambit, Emma, ​​The Witch και Glass - έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο ταλέντο και γίνεται το νέο αστέρι του σινεμά, τόσο για τις υποκριτικές της ικανότητες όσο και για την αισθητική της.

Με την βοήθεια του στυλίστα Law Roach πειραματίζεται φορώντας ρούχα από διάφορους σχεδιαστές - από Halpern έως Dolce & Gabbana, Peter Do και Dior - καθώς και φορώντας vintage δημιουργίες από τα αρχεία των Courrèges και Bob Mackie.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ