Γαμπρός πέθανε λίγα λεπτά πριν τον γάμο: Ήταν με την σύντροφό του 21 χρόνια & είχαν 5 παιδιά - Πήγαν να παντρευτούν αλλά… (φωτό)

 Η μοίρα τους επιφύλασσε ένα σκληρό παιχνίδι 

Λίγο πριν τον γάμο του με την επί 21 χρόνια σύντροφό του και μητέρα των πέντε τους παιδιών, ένας άντρας από την Σκωτία άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο λόγος για τον Paul Wynn ο οποίος οκτώ ημέρες πριν είχε μάθει ότι έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο και έτσι αποφάσισε να παντρευτεί την 38χρονη αγαπημένη του Alison, με την οποία είχαν αρραβωνιαστεί από το 2019 χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τελέσουν το μυστήριο.

Ωστόσο η μοίρα τους επιφύλασσε ένα σκληρό παιχνίδι καθώς δεν πρόλαβαν ποτέ να πουν το «ναι».

Σύμφωνα με το newsbreak.com στις 25 Ιουνίου το ζευγάρι ήταν να παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της πόλης Saltcoats της Σκωτίας. 

Πριν οχτώ μέρες οι γιατροί είχαν πει στον 57χρονος ότι ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί στο πάγκρεας και του έχουν απομείνει από έξι εβδομάδες μέχρι και δύο μήνες ζωής.

«Αν ήξερα πως έχουμε τόσο λίγο χρόνο θα κανόνιζα τον γάμο για την αρχή της εβδομάδας… δεν έλαβε ποτέ θεραπεία» είπε η Alison στο Ayrshire Live.

Ο γάμος καθυστέρησε λίγο καθώς η Alison είχε ξεχάσει τα λουλούδια στο σπίτι. Ωστόσο γυρνώντας πίσω στον καλό της διαπίστωσε ότι εκείνος δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά, ωστόσο ο ίδιος την διαβεβαίωσε ότι είναι καλά και μπορεί να συνεχίσει.

Ωστόσο δυστυχώς ο άντρας της λίγο αργότερα κατέρρευσε με την ίδια να δηλώνει ότι «έτρεξα κοντά του, φώναξα το όνομα του, αλλά δεν γύρισε να με κοιτάξει. Τότε κατάλαβα πως δεν είναι καλά τα πράγματα».

«Για τα παιδιά μου πρέπει να σηκώνομαι κάθε πρωί από το κρεβάτι και να προσπαθώ να βγάζω εις πέρας τις υποχρεώσεις μου. Το 2020 πέθανε η μητέρα του Πολ. Οπότε τουλάχιστον είναι μαζί της τώρα» είπε ακόμα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ