Paris Valtadoros: Ο Έλληνας σχεδιαστής των διασήμων «έβαλε φως» στην πασαρέλα με όλα τα χρώματα της Ίριδας (φωτό & βίντεο)

Με φόντο τη θάλασσα και τον καταγάλανο ουρανό ο οίκος Valtadoros παρουσίασε την συλλογή «Voyage» Resort ’22 

Ένα υπέροχο ταξίδι στη μόδα έρχεται στο 5ο επεισόδιο της Athens Xclusive Designers Week από τον μοναδικό σχεδιαστή Paris Valtadoros. Δύο ευφάνταστα fashion films, δυο διαφορετικές συλλογές με ένα μοναδικό day & night concept μας μεταφέρουν το παλμό της μόδας.

Με φόντο τη θάλασσα και τον καταγάλανο ουρανό ο οίκος Valtadoros παρουσίασε την συλλογή «Voyage» Resort ’22 ένα θαλάσσιο ταξίδι, η οποία πραγματοποιήθηκε στην μαρίνα του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό. Αέρινες δημιουργίες με έντονα χρώματα και κίνηση που τονίζουν τη γυναίκεια σιλουέτα, κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Η συλλογή ανοίγει με ένα εντυπωσιακό εμπριμέ που αντικατοπτρίζει τα χρώματα της θάλασσας. Το καλοκαιρινό ταξίδι συνεχίζεται με δημιουργίες στα χρώματά του βυθού, σκούρο μπλε, καφέ και μπεζ καθώς και με έντονα χρώματα κίτρινο, κόκκινο και φούξια σαν τους ζωντανούς οργανισμούς που ζουν στη θάλασσα.

Ο Paris Valtadoros σε αυτή τη συλλογή χρησιμοποίησε ιδιαίτερα υλικά, όπως οι δαντέλες σαν βρεγμένες αλυσίδες, το οικολογικό βάμβακι και ιδιαίτερα λινά με γυαλάδες. Δεδομένου ότι παρουσιάστηκε η συλλογή «Voyage» Resort ’22 ο Paris Valtadoros μας δίνει μια γεύση για τις τάσεις της μόδας που θα ακολουθήσουν το επόμενο καλοκαίρι.

Highlight αξεσουάρ της σεζόν οι ζώνες και τα μεγάλα ψάθινα καπέλα. Το ταξίδι στην μόδα συνεχίζεται με τη νέα συλλογή «Escape» Pre-Fall ’21 όπου ο Paris Valtadoros μας καλεί να κάνουμε μια απόδραση στις μεγάλες πόλεις του κόσμου. Από την Ευρώπη, τη Μεσόγειο και την Γαλλική Ριβιέρα στην Νέα Υόρκη και τη Μέση Ανατολή.

Κάθε ρούχο είναι εμπνευσμένο και αντικατοπτρίζει ένα διαφορετικό σημείο του κόσμου. Τα υφάσματα που χρησιμοποιεί είναι ανακυκλώσιμα, ανακυκλώσιμο taffeta, crepe και soft touch lace με επικάλυψη. Εκτός από το άσπρο και το μαύρο που αποτελούν signature Valtadoros επιλογές, στη συλλογή κυριαρχεί το κίτρινο, το δυναμικό πράσινο, το πορτοκαλί το μπλε ενώ μας συστήνει το rose gold και το yellow gold.

Το γύρισμα του fashion film πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες στην είσοδο ενός μεγαλοπρεπούς τολ του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για τη ξεχωριστή αυτή συλλογή. Τη σκηνοθεσία και καλλιτεχνική διεύθυνση του fashion film την επιμελήθηκε ο Χρήστος Θεολόγου.

Μένοντας πιστή στις αξίες της και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας η μακροβιότερη ελληνική διοργάνωση μόδας, η Athens Xclusive Designers Week συνεχίζει ακάθεκτη με μοναδικό της στόχο την στήριξη της εγχωρίας βιομηχανίας μόδας και των Ελλήνων δημιουργών, παρακινώντας το κοινό να επιλέγει ελληνικά. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ