Τα βίντεο - υπερπαραγωγή για την 10η επέτειο του πρίγκιπα Αλβέρτου & της Σαρλίν: Το φιλί στο μπαλκόνι, το «i do» της πριγκίπισσας του Μονακό

Πρώτη φορά πέρασαν χωριστά την επέτειό τους

Την επέτειό τους γιόρτασαν την 1η Ιουλίου ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η πριγκίπισσα Σαρλίν που παραμένει στη Νότια Αφρική.

Το βασιλικό ζεύγος πέρασε για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια χωριστά την ξεχωριστή αυτή ημέρα, ωστόσο στον λογαριασμό της πριγκίπισσας στο Instagram έχουν αναρτηθεί δύο βίντεο - υπερπαραγωγή, με αποσπάσματα από την ημέρα του γάμου τους, αλλά και από την σχέση τους.

Στα πλάνα βλέπουμε backstage στιγμιότυπα από το μυστήριο, αλλά και το καυτό φιλί που αντάλλαξαν στο μπαλκόνι του παλατιού. 

Πανέμορφη με το λευκό νυφικό της η Σαρλίν, την βλέπουμε να λέει το «i do» στον πρίγκιπά της, τον οποίοαρραβωνιάστηκε το 2010.

«Φέτος θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα είμαι μαζί με τον άντρα μου στην επέτειό μας τον Ιούλιο, κάτι που είναι πολύ δύσκολο για μένα και με στεναχωρεί ιδιαίτερα. 

Παρόλα αυτά ο Αλβέρτος και εγώ δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να ακολουθήσουμε τις συμβουλές των γιατρών, ακόμα και αν κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ήταν πραγματικά πολύ υποστηρικτικός μαζί μου. 

Οι καθημερινές μου συζητήσεις με τον Αλβέρτο και τα παιδιά μας μου αναπτερώνουν το ηθικό αλλά μου λείπει η φυσική τους παρουσία. Ήμουν τυχερή που με επισκέφτηκαν στη Νότια Αφρική και ήταν υπέροχο το να τους δω. Ανυπομονώ να είμαστε και πάλι όλοι μαζί» είχε αναφέρει σε δήλωσή της πριν λίγες ημέρες η πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης που είχε επισκεφτεί την χώρα όπου μεγάλωσε, για να βοηθήσει στον αγώνα κατά της λαθροθηρίας ρινόκερων.

Ωστόσο μια λοίμωξη ΩΡΛ την έχει εμποδίσει να επιστρέψει πίσω στον σύζυγό της και στα δίδυμα πριγκιπόπουλα τους Γκαμπριέλα και Ζακ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ