Zendaya - Tom Holland: Ένα καυτό φιλί επιβεβαίωσε την σχέση τους - Από την φιλία στο ρομάντζο των νεαρών σταρ (φωτό & βίντεο)

Κάτι οι κοινές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, κάτι τα ποστ στα social media...

Ένα καυτό φιλί που αντάλλαξαν «πρόδωσε» την σχέση της Zendaya με τον συμπρωταγωνιστή της Tom Holland.

Ύστερα από χρόνια φημολογίας τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνουν ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς του Spider-Man 

Στις εικόνες βλέπουμε την 24χρονη μαζί με τον 25χρονο Βρετανό να κάνουν γκριμάτσες ο ένας στον άλλο και να δίνουν ένα φιλί στο στόμα ενώ βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο του ηθοποιού στο Λος Άντζελες.

Ακόμα ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» στη γειτονιά Silver Lake, όπου ζει η μητέρα της Zendaya, με τις εικόνες να δείχνουν τους δυο τους και τη μητέρα της να φεύγουν από ένα σπίτι μαζί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tomholland_ly.r

 

 

«Είναι κυριολεκτικά ένας από τους καλύτερους φίλους μου. Έπρεπε να κάνουμε πολλές προωθητικές εκδρομές μαζί. Υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που θα καταλάβουν πώς είναι αυτό στα 20» έλεγε το νεαρό μοντέλο και ηθοποιός το 2017 ερωτώμενη για το αν υπάρχει ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνη και τον Holland.

Και ίσως τότε να μην υπήρχε ωστόσο πολλές φιλίες έχουν εξελιχθεί σε μεγάλους έρωτες! 

Οι δύο νεαροί ηθοποιοί έπαιξαν μαζί στο “Spider-Man: Homecoming” και οι φήμες είχαν ξεκινήσει τότε να φουντώνουν καθώς ο ένας άρχισε να «ξεπροβάλει» στα social media του άλλου.

Τον Νοέμβριο εκείνης της χρονιάς μάλιστα φιλοξενήθηκαν στο εξώφυλλο του περιοδικού The Hollywood Reporter, ενώ λίγο αργότερα η Zendaya δημοσίευσε και ένα βίντεο από μια κοινή τους επίσκεψη σε νοσοκομείο για παιδιά.

Το καλοκαίρι του 2017 δε έκαναν αρκετές κοινές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί προμοτάροντας την ταινία τους με πηγή να αναφέρει τότε, σύμφωνα με το Page Six - που δημοσίευσε και τα σχετικά πλάνα με το φιλί - ότι «άρχισαν να βλέπουν ο ένας τον άλλο όσο γύριζαν το Spider-Man». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Ωστόσο τότε και οι δύο διέψευσαν τις φήμες αν και ο Holland εθεάθη τότε μαζί με την Zendaya και τους γονείς της τους οποίους φέρεται να «καταγοήτευσε».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Το 2018 ήρθε και η κοινή εμφάνιση στα Όσκαρ με τους ηθοποιούς να κάθονται δίπλα δίπλα στην τελετή βράβευσης.

Την ίδια χρονιά βρέθηκαν μαζί και στο MET Gala ενώ τον επόμενο μήνα η Zendaya με μια ανάρτησή της ευχήθηκε στον συμπρωταγωνιστή της χρόνια πολλά κάτι που ανταπέδωσε και ο Holland για τα δικά της γενέθλια, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία. Τότε ήρθε άλλη μια πηγή να πει ότι οι δύο τους είναι μαζί, ωστόσο και πάλι οι ηθοποιοι δεν αρνήθηκαν τα πάντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

 

Και κάπως έτσι ήρθαμε στο 2021 και στα καυτά φιλιά μέσα στο αυτοκίνητο! Να σημειωθεί ότι οι δυο τους πρωταγωνίστησαν μαζί σε τρεις ταινίες Spider-Man με την τελευταία να βγαίνει τον Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ