Jeff Bezos: Στάση στην Σίφνο για τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου - Απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο πριν πάει στο... διάστημα!

Μαζί του θα ταξιδέψει και μια 82χρονη γυναίκα!

Και ο μεγιστάνας Jeff Bezos βρίσκεται στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις διακοπές του στα νησιά μας, πριν το ταξίδι του στο… διάστημα!

Ειδικότερα σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Amazon κάνει διακοπές στην Σίφνο, ενώ δεν αποκλείεται να ταξιδέψει και σε άλλα ελληνικα νησιά με το μήκους 92 ποδιών σκάφος του!

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, δοκίμασε την κουζίνα της χώρας μας σε γνωστό εστιατόριο της Σίφνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Jeff Bezos αναμένεται να συμμετάσχει στο πρώτο τουριστικό ταξίδι στο διάστημα της κάψουλας New Shepard, μαζί με τον αδελφό του, τον Mark.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου ενώ μαζί του θα είναι και μια 82χρονη γυναίκα, η Ουάλι Φανκ, όπως είχε ανακοινώσει η εταιρεία Blue Origin, ιδρυτής της οποίας είναι ο Αμερικανός μεγιστάνας.

Θα είναι η τέταρτη επιβάτισσα αυτής της πρώτης επανδρωμένης πτήσης της εταιρείας διαστημικού τουρισμού, στο πλευρό του δισεκατομμυριούχου, του αδελφού του Μαρκ Μπέζος και του νικητή μιας δημοπρασίας, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

Τη δεκαετία του 1960, η Ουάλι Φανκ συμμετείχε σε ένα ιδιωτικό πρόγραμμα, που ονομαζόταν "Mercury 13" και στο πλαίσιο του οποίου 13 γυναίκες είχαν υποβληθεί στις ίδιες δοκιμασίες, με του άνδρες αστροναύτες που είχαν επιλεγεί στο πλαίσιο του προγράμματος Mercury της Nasa, για την αποστολή των πρώτων Αμερικανών στο διάστημα.

«Μου είπαν πως είχα κάνει την καλύτερη και την ταχύτερη δουλειά, σε σύγκριση με οποιονδήποτε άνδρα», δήλωσε η Ουάλι Φανκ, σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό στο Instagram του Τζεφ Μπέζος, τη στιγμή της ανακοίνωσης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

«Είχα πει ότι θα ήθελα να γίνω αστροναύτισσα. Όμως, κανείς δεν ήθελε να με πάρει. Δεν πίστευα ότι θα πήγαινα εκεί ψηλά μια ημέρα». «Κανείς δεν περίμενε τόσο πολύ», έγραψε ο Τζεφ Μπεζός στην ανάρτησή του. «Καλώς ήρθες στην ομάδα, Ουάλι».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

Η Ουάλι Φανκ έγινε η πρώτη επιθεωρήτρια της αμερικανικής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας FAA. Πιλότος η ίδια έχει συγκεντρώσει 19.600 ώρες πτήσης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

Ο πύραυλος της Blue Origin, New Shepard, αναμένεται να απογειωθεί στις 20 Ιουλίου και να φθάσει στη γραμμή Karman, που σηματοδοτεί, σύμφωνα με τη διεθνή σύμβαση του διαστήματος, την αρχή του διαστήματος, σε απόσταση 100 χιλιομέτρων πάνω από τη Γη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ